Η Σαντορίνη στο καλοκαιρινό πτητικό πρόγραμμα της Cyprus Airways

Το πτητικό της πρόγραμμα για την καλοκαιρινή περίοδο του 2020 ανακοίνωσε η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cyprus Airways, έχοντας προσθέσει νέους προορισμούς από Λάρνακα προς Ελλάδα, Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Για το ερχόμενο καλοκαίρι, η αερογραμμή διευρύνει το δίκτυό της από Λάρνακα σε ελληνικούς προορισμούς με πτήσεις προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Σκιάθο και Πρέβεζα. Στη Σαντορίνη θα πετάει από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου, με δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Στην Ευρώπη, η Cyprus Airways θα πραγματοποιεί πτήσεις προς δύο κοσμοπολίτικους προορισμούς της Ελβετίας (Ζυρίχη και Γενεύη), δύο αναγνωρισμένες πόλεις Παγκόσμιας Κληρονομιάς στη Σλοβακία (Μπρατισλάβα και Κόσιτσε), τη Σαιξπηρική πόλη Βερόνα στην Ιταλία και την ιστορική πόλη της Πράγας στην Τσεχία.

Η εταιρεία θα συνεχίσει επίσης τις πτήσεις της προς Τελ Αβίβ (Ισραήλ) και Βηρυτό (Λίβανο) ενώ θα συνδέσει την Κύπρο με το Κάιρο της Αιγύπτου. Επιπρόσθετα, η εταιρεία ενισχύει τη συνδεσιμότητα του αεροδρομίου Πάφου με πτήσεις προς Αθήνα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, αλλά και προς Τελ Αβίβ.

“Το πλάνο της εταιρείας μας είναι πελατοκεντρικό. Το καλοκαίρι του 2020 αποτελεί για εμάς μια ευκαιρία ανάπτυξης, βελτιώνοντας την συνδεσιμότητα στην περιοχή, με επίκεντρο την Ελλάδα, αλλά και με νέους ενδιαφέροντες προορισμούς με βάση τις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής των πελατών μας”, δήλωσε η Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways, Natalia Popova.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη