Volley League γυναικών: Η Στέλλα Χριστοδούλου του ΑΟ Θήρας MVP της 14ης αγωνιστικής

Ο πρώτος φετινός τίτλος MVP για αθλήτρια του Α.Ο. Θήρας

Ως πολυτιμότερη παίκτρια της 14ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών αναδείχθηκε η έμπειρη πασαδόρος του ΑΟ Θήρας Στέλλα Χριστοδούλου, καθώς ήταν η κορυφαία της ομάδας της Σαντορίνης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη που έληξε στα 3-1 σετ υπέρ του ΑΟ Θήρας. Εκτός των 8 πόντων που πέτυχε με 6/9 επιθέσεις, 1 άσσο και 1 μπλοκ, η Χριστοδούλου ως ιδανική “μαέστρος” οργάνωσε την επίθεση της ομάδας της που τελείωσε το παιχνίδι με 45% αποτελεσματικότητα (48/106 τελειωμένες). Μάλιστα είχε το εντυπωσιακό 7.1 στην αξιολόγηση.

Η Στέλλα Χριστοδούλου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Ιουλίου 1991 και ξεκίνησε το βόλεϊ στην Ένωση Βύρωνα. Στην συνέχεια πέρασε από τον Πανελλήνιο και το 2011 υπέγραψε στον Ολυμπιακό, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2023, με μία ενδιαμέση στάση στην Τουρκία και στην Μπελεντίγεσπορ τη σεζόν 2020-21 λόγω της πανδημίας. Από το καλοκαίρι του 2023 ηγείται της προσπάθειας του ΑΟ Θήρας.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Με αφορμή την ανάδειξή της ως ΚΥΑΝΑ MVP, η Στέλλα Χριστοδούλου μίλησε στο Volleyball.gr της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, δηλώνοντας:

Για το βραβείο της MVP: “Είναι χαρά μου η ανάδειξη ως MVP. Συνδυάστηκε με μία καλή νίκη της ομάδας απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου γιατί αυτή η ατομική διάκριση ήρθε μέσα από την ομαδική δουλειά και την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί”.

Για την πορεία του ΑΟ Θήρας: “Έχουμε μία καλή και σταθερή πορεία όλο αυτό το διάστημα. Είμαστε μία ομάδα που καθημερινά θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Όλοι οι άνθρωποι στο νησί αγαπάνε την ομάδα, είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Πραγματικά χαίρεσαι να παίζεις για αυτόν τον σύλλογο”.

Για το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών: “Φέτος γίνεται ένα δυνατό, συναρπαστικό και αμφίρροπο πρωτάθλημα. Υπάρχει πολύ όμορφο θέαμα σε κάθε αγωνιστική με δυνατά παιχνίδια, που και εμείς οι αθλήτριες όσο και οι φίλαθλοι που βρίσκονται στο γήπεδο ευχαριστιούνται. Είναι όμως στενάχωρο να μην υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη, ώστε περισσότερος κόσμος αλλά και νέα παιδιά να μπορέσουν να έρθουν πιο κοντά και στο δικό μας άθλημα”.

Παράλληλα με τον τίτλο της MVP, η Στέλλα Χριστοδούλου με την απόδοσή της κέρδισε πανάξια και μία θέση στην κορυφαία 7άδα της αγωνιστικής, ως καλύτερη πασαδόρος.

Η κορυφαία επτάδα της 14ης αγωνιστικής
Πασαδόρος: Στέλλα Χριστοδούλου (Α.Ο. Θήρας) 8π. (6/9 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ)
Διαγώνια: Αριστέα Τοντάι (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil) 13π. (9/17 επ., 3 άσσοι, 1 μπλοκ)
Κεντρικές: Νίκη Απλαδά (Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων) 8π. (3/8 επ., 5 μπλοκ), Μαρτίνα Σάμανταν (Παναθηναϊκός Α.Ο.) 21π. (16/30 επ., 4 άσσοι, 1 μπλοκ)
Ακραίες: Κένια Καρκάσες (Παναθηναϊκός Α.Ο.) 24π. (21/45 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ, 45% υπ. – 30% άριστες), Μαριένα Τζιν Χέιντεν (Α.Σ.Π. Θέτις) 17π. (14/29 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ, 60% υπ. – 20% άριστες)
Λίμπερο: Δήμητρα Μπάλλα (Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων), (λ, 43% υπ. – 25% άριστες)

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη