17.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η σύνθεση του νέου ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου Θήρας – Πρόεδρος ο Α. Ρούσσος

Share

Μεταξύ των θεμάτων στην ατζέντα της πιο πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας (στις 24/9) ήταν και ο ορισμός των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ “Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας” του Δήμου Θήρας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου Θήρας, όπως ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας, αποτελούν οι:

1. Ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Κοινότητας που το Νομικό πρόσωπο λειτουργεί με τον αναπληρωτή του (μέλος ex officio).
2. Ο/η κος/κα Λιμενάρχης με τον νόμιμο αναπληρωτή του/της (μέλος ex officio).
3. Η κα Ειρήνη Δρόσου, δημότισσα, με αναπληρώτρια την κ. Μαρία Φιλιππαίου,
επίσης δημότισσα.
4. Ο κος Ιωάννης Γρατσίας, Δημοτικός Σύμβουλος, με αναπληρωτή τον κο Ιωάννη Μάϊνα, επίσης Δημοτικό Σύμβουλο.
5. Ο κος Άγγελος Ρούσσος, Δημοτικός Σύμβουλος, με αναπληρωτή τον κο Σπύρο Δρόσο, επίσης Δημοτικό Σύμβουλο.
6. Ο κος Επιφάνιος Σιγάλας, Δημοτικός Σύμβουλος, με αναπληρωτή τον κο Αντώνιο Χάλαρη του Νικήτα, επίσης Δημοτικό Σύμβουλο.
7. Η κα Ειρήνη Ζαμπέλη, δημότισσα, με αναπληρώτρια την κα Παρασκευή Λυγνού, επίσης δημότισσα.

Επίσης κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να οριστεί Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Θήρας ο κος Άγγελος Ρούσσος και Αντιπρόεδρος ο κος Ιωάννης Γρατσίας.

Και σε αυτήν την ψηφοφορία ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Νίκος Ζώρζος, επικεφαλής της Θηραϊκής Πολιτείας, ανέφερε ότι θεωρεί τη διαδικασία μη νόμιμη εφόσον δεν ξεχωρίζει ποια μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ανήκουν στη συμπολίτευση και ποια μέλη στην αντιπολίτευση.

Σε μήνυμά του μετά την εκλογή του στην προεδρία του Λιμενικού Ταμείου Θήρας, ο κος Άγγελος Ρούσσος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Μαζί Αλλάζουμε Σαντορίνη & Θηρασιά”, αναφέρει:

“Με γνώμονα την καλή ατμόσφαιρα που διακατέχει τη νέα Δημοτική αρχή και τη σύμπνοια που έχουμε στο μεγαλύτερο μέρος των θεμάτων με σκοπό την επίλυση προβλημάτων που χρονίζουν στο νησί μας, αποδέχτηκα να διευθύνω ένα από τα μεγαλύτερα ΝΠΔΔ του νησιού μας, το Λιμενικό Ταμείο. 

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω θερμά ευχαριστώ στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου και μου έδωσαν την ευκαιρία απο τη θέση αυτή να προσφέρω στον τόπο μου.  

Με την ανάληψη των καθηκόντων μου διαβεβαιώνω ότι με την πείρα που έχω αποκτήσει με το πέρας του χρόνου σε θέσεις ευθύνης, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε έναν φορέα πρωτοπόρο και μείζονος σημασίας μοχλό ανάπτυξης για το σύνολο του Νησιού. Με τη βοήθεια στελεχών, που επιλέχτηκαν με βασικό κριτήριο την βέλτιστη και τάχιστη επίλυση των κυριότερων προβλημάτων που μαστίζουν τον τόπο μας, σας εγγυώμαι ότι θα προσπαθήσουμε να ξαναφέρουμε τη Σαντορίνη στη θέση που της πρέπει και της αξίζει.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη