Η Think Villa “Εκλεκτός Συνεργάτης” για τη Homes & Villas by Marriott International στην Ελλάδα

Την έναρξη της νέας συνεργασίας της με τη μεγάλη διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων Marriott International ανακοίνωσε σήμερα η τουριστική εταιρεία Think Villa, μετά από πολύμηνη απαιτητική δουλειά και χρονοβόρες διαδικασίες ελέγχου.

Η αλυσίδα της Marriott έχει πάνω απο 30 Brand Hotel Names, και εδώ και ένα χρόνο δημιούργησε ένα καινούριο ΟΤΑ (Online Travel Agent), το Homes & Villas by Marriott International, στο οποίο η Think Villa είναι πλέον μέλος. Η εταιρεία Think Villa, με έδρα το Ρέθυμνο και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, εγκρίθηκε κατόπιν αξιολόγησης ως “Εκλεκτός Συνεργάτης” στην Ελλάδα, έχοντας πάνω από 90 καταλύματα που ήδη βρίσκονται online στο κανάλι της Homes & Villas by Marriott International. Τα καταλύματα αξιολογούνται από τη Marriott, με γνώμονα την ποιότητα και τις παροχές υψηλών προδιαγραφών.

Οι ιδιοκτήτες μοναδικών πολυτελών κατοικιών που θέλουν να ενταχθούν στην οικογένεια της Think Villa και να αξιοποιήσουν τη σύνδεση στον παγκόσμιο χάρτη της Marriott ως ένα βήμα πιο πέρα από τον ανταγωνισμό, μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο www.thinkvilla.gr


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη