Την έναρξη της νέας συνεργασίας της με τη μεγάλη διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων Marriott International ανακοίνωσε σήμερα η τουριστική εταιρεία Think Villa, μετά από πολύμηνη απαιτητική δουλειά και χρονοβόρες διαδικασίες ελέγχου.

Η αλυσίδα της Marriott έχει πάνω απο 30 Brand Hotel Names, και εδώ και ένα χρόνο δημιούργησε ένα καινούριο ΟΤΑ (Online Travel Agent), το Homes & Villas by Marriott International, στο οποίο η Think Villa είναι πλέον μέλος. Η εταιρεία Think Villa, με έδρα το Ρέθυμνο και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, εγκρίθηκε κατόπιν αξιολόγησης ως “Εκλεκτός Συνεργάτης” στην Ελλάδα, έχοντας πάνω από 90 καταλύματα που ήδη βρίσκονται online στο κανάλι της Homes & Villas by Marriott International. Τα καταλύματα αξιολογούνται από τη Marriott, με γνώμονα την ποιότητα και τις παροχές υψηλών προδιαγραφών.

Οι ιδιοκτήτες μοναδικών πολυτελών κατοικιών που θέλουν να ενταχθούν στην οικογένεια της Think Villa και να αξιοποιήσουν τη σύνδεση στον παγκόσμιο χάρτη της Marriott ως ένα βήμα πιο πέρα από τον ανταγωνισμό, μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο www.thinkvilla.gr

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here