Η Travelotopos πρωτοπορεί και διασυνδέεται με την Google

Εμπλουτισμένες τουριστικές εμπειρίες διανέμονται σε όλο τον κόσμο

Τη διασύνδεσή της με την Google ανακοίνωσε η εταιρία Travelotopos, πρωτοπόρος πάροχος συστημάτων κρατήσεων για τουριστικές δραστηριότητες και εισιτήρια αξιοθέατων στην Ελλάδα.

We Googled it
Η Travelotopos είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα που μπορεί να διανέμει σε πραγματικό χρόνο τα τουριστικά προϊόντα και εισιτήρια μέσω της νέας υπηρεσίας Things to Do της Google. Αυτή η συνεργασία αποβαίνει προς όφελος της τουριστικής βιομηχανίας, αφού συμβάλλει στην αύξηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, καθώς και όλων των επισκέψιμων αρχαιολογικών χώρων.

Πλέον, οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες της Travelotopos θα είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω του Google Feed, των Google Maps και Google My Business.

“Η διασύνδεση με την Google αποτελεί ένα σημαντικό και αξιοσημείωτο βήμα για τον κλάδο μας. Ο συνδυασμός των προηγμένων τεχνολογικών δυνατοτήτων που παρέχει η Travelotopos με τη δυναμική μιας πλατφόρμας όπως η Google βάζει, εξ ορισμού, σε μονοπάτι επιτυχίας κάθε επαγγελματία του τουρισμού”, σχολιάζει η Μαρία Αϊβαλιώτη, COO της Travelotopos.

Πώς λειτουργεί η σύνδεση με την Google;
Η σύνδεση με την Google παρέχεται μέσω της Travelotopos, πράγμα που σημαίνει πως κάθε διοργανωτής εκδρομών και δραστηριοτήτων ο οποίος έχει ενεργό λογαριασμό και συνδεδεμένη μηχανή κρατήσεων Travelotopos, έχει την ευκαιρία να δει τα προϊόντα του στα νέα σημεία που η Google πλέον έχει δημιουργήσει.

Πού και πώς εμφανίζονται τα προϊόντα στην Google;
Υπάρχει μια πλατφόρμα η οποία έχει δημιουργηθεί συγκεκριμένα για τις δραστηριότητες και τα αξιοθέατα από την Google. Στη πλατφόρμα εκείνη, η μηχανή αναζήτησης δίνει ως φίλτρα τον προορισμό, το αξιοθέατο ή το μέρος αναφοράς. Τα σχετικά αποτελέσματα της αναζήτησης εμφανίζονται στους χάρτες της Google μαζί με τις αξιολογήσεις της Google, μέσω του λογαριασμού Google My Business που αντιστοιχεί στον πάροχο του προϊόντος.

Επιπρόσθετα, οι δραστηριότητες εκείνες μπορούν να πουληθούν και στα Google Maps. Ένα από τα μεγαλύτερης απήχησης εργαλεία της Google δίνει πλέον τη δυνατότητα κράτησης για είσοδο σε μουσεία και αξιοθέατα ή για εισιτήριο εκδρομών, εμπειριών και δραστηριοτήτων.

Στην ομάδα της Travelotopos επικρατεί ενθουσιασμός για την παραπάνω συνεργασία με την Google, καθώς ανοίγονται νέες ευκαιρίες για προμηθευτές της βιομηχανίας του Τουρισμού. Ο συνδυασμός των ασυναγώνιστων τεχνολογιών της Travelotopos στα συστήματα κρατήσεων και της δυναμικής απήχησης της αναζήτησης της Google, έχει σκοπό να αποτελέσει πυλώνα και κορμό της αγοράς.

Travelotopos
sales@travelotopos.com | +30 2114113020 | Γλυφάδα, Αττική, Ελλάδα

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη