H TUI επεκτείνει τα θεματικά ξενοδοχεία της και στη Σαντορίνη

TUI Sensimar Meltemi Blu μόνο για ενήλικες

Φωτορεαλιστική απεικόνιση της πισίνας στο TUI Sensimar Meltemi Blu όπως παρουσιάζεται στο σύστημα κρατήσεων της TUI
Νέες προσθήκες ανακοίνωσε η TUI για την επόμενη χρονιά στις ομάδες θεματικών ξενοδοχείων της. Μεταξύ αυτών και το ξενοδοχείο Meltemi Blu στην Περίσσα, κάτω από την θεματική ομπρέλα των TUI Sensimar ξενοδοχείων, δηλαδή αυτών που απευθύνονται μόνο σε ενήλικες.Πρόκειται για το πρώτο θεματικό ξενοδοχείο της TUI στη Σαντορίνη, ενώ ανάμεσα στα 12 νέα TUI Sensimar ξενοδοχεία του 2019 περιλαμβάνονται επίσης ένα στην Κρήτη και ένα στη Ζάκυνθο, που έρχονται να προστεθούν στα ήδη 49 υπάρχοντα σε 13 χώρες.Τα TUI Sensimar ξενοδοχεία “μόνο για ενήλικες” είναι καταλύματα 4-5 αστέρων σε παραλιακές τοποθεσίες, ιδανικά για ζευγάρια που ταξιδεύουν χωρίς παιδιά και εκτιμούν την ησυχία και την χαλάρωση.

Σε αυτό το πλαίσιο, ανάμεσα στις παροχές και τις ανέσεις που θα προσφέρει το TUI Sensimar Meltemi Blu στα ζευγάρια που θα το προτιμήσουν είναι τρεις πισίνες, χώροι άθλησης, μπαρ, σπα και εστιατόριο, ενώ όλες οι σουίτες θα διαθέτουν εξωτερική μπανιέρα υδρομασάζ.

Στον αντίποδα, για τα θεματικά ξενοδοχεία TUI Family life, αυτά δηλαδή που απευθύνονται σε οικογένειες, προσφέροντας προγράμματα παροχών και ψυχαγωγίας που ικανοποιούν μικρούς και μεγάλους, η εταιρεία ανακοίνωσε πως μέσα στο 2019 θα έρθουν να προστεθούν 3 στα 29 που ήδη υπάρχουν σε 9 χώρες. Ένα από τα καινούρια θα βρίσκεται στην Ελούντα της Κρήτης.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη