Τη δυσφορία -σε βαθμό αγανάκτησης- των κατοίκων εξαιτίας των συχνών διακοπών ρεύματος που γίνονται εδώ και πολύ καιρό από τον ΔΕΔΔΗΕ μεταφέρει προς την εταιρεία η Αντιδήμαρχος Θήρας Σοφία Κίτσου με ανοιχτή της επιστολή. Η κα Κίτσου ζητά ενημέρωση για το είδος των εργασιών που οδηγούν στις συνεχόμενες διακοπές στην ηλεκτροδότηση, καθώς και για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους, ενώ διατυπώνει και την αναγκαιότητα ύπαρξης ανοιχτής γραμμής επικοινωνίας του Δήμου Θήρας με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Στην επιστολή της η Αντιδήμαρχος Θήρας αναφέρει:

Εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα πραγματοποιούνται στο νησί μας από τον ΔΕΔΔΗΕ συνεχείς προγραμματισμένες, αλλά και απρογραμμάτιστες διακοπές ρεύματος. Αυτό έχει ως συνέπεια οι Δημότες μας να αναγκάζονται να διακόπτουν τις εργασίες τους, οι οποίες ιδιαιτέρως το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι εντατικές, λόγω της προετοιμασίας για την έναρξη της τουριστικής περιόδου, υπό αντίξοες μάλιστα συνθήκες λόγω κορονοϊού. Οι εν λόγω διακοπές επίσης δημιουργούν σοβαρά προβλήματα σε ευπαθείς ομάδες του νησιού μας, όπως νεφροπαθείς, άτομα που χρειάζονται παροχή οξυγόνου κ.λ.π.

Επιπλέον τα παράπονα που φτάνουν στον Δήμο Θήρας για κατεστραμμένες ηλεκτρικές συσκευές και μηχανήματα, λόγω των απρογραμμάτιστων διακοπών ηλεκτροδότησης, είναι πάρα πολλά και απολύτως λογικά.

Γνωρίζοντας ότι από την προηγούμενη χρονιά ο ΔΕΔΔΗΕ εκτελούσε στο νησί εργασίες συντήρησης δικτύου, αλλά και σύνδεσης νέων παροχών, θέλουμε να μας ενημερώσετε σε τι αφορούν οι εργασίες που συνεχίζετε να πραγματοποιείτε και να μας δώσετε χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωσή τους.

Σας ενημερώνουμε ακόμα ότι η εξυπηρέτηση πελατών, μέσω του αριθμού 11500, δεν είναι χρηστική. Σε περίπτωση βλάβης, ο καλών στο 11500 πρέπει να χρησιμοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο, αναγκάζεται να αναμένει πολύ στη γραμμή, να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με την περιοχή της βλάβης, με ενδεχόμενο να μην εξυπηρετηθεί στο τέλος. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτή η διαδικασία είναι αφενός χρονοβόρα, αφετέρου συνεπάγεται επιπλέον κόστος για τον καταναλωτή, αφού η κλίση υπόκειται σε χρέωση.

Τέλος, ο Δήμος Θήρας αιτείται έναν αριθμό τηλεφώνου άμεσης εξυπηρέτησης, για να μπορούμε κι εμείς με τη σειρά μας να ενημερωνόμαστε άμεσα και να απαντάμε στα ερωτήματα των Δημοτών του νησιού μας, η υπομονή των οποίων έχει εξαντληθεί.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here