Σαντορίνη: Ιδέες Σαββατοκύριακου

Το πρώτο κάπως πιο “χειμωνιάτικο” Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών και καθώς οι ισχυροί άνεμοι που αναμένονται, ανατρέπουν σχέδια για εκδρομές στη φύση, οι προτάσεις μας αυτή την εβδομάδα περιορίζονται σε εσωτερικούς χώρους.

Η βραδιά του Σαββάτου στο Wine Bar, στο Ημεροβίγλι, θα είναι αφιερωμένη στην πίτσα και στα κοκτέιλ. Μέσα στη ζεστή ατμόσφαιρα της ηφαιστειακής σπηλιάς του Ηλιότοπου, από τις 6 το απόγευμα ως τις 11 το βράδυ, θα προτείνονται συνδυασμοί ενός κοκτέιλ και μιας ατομικής πίτσας στα 20 ευρώ. Αν είστε pizza+cocktail lovers, μην τα χάσετε! Φροντίστε όμως για έγκαιρη τηλεφωνική κράτηση στο 2286023670, καθώς ο χώρος είναι περιορισμένος.

Η ομάδα έργου του Water Matters για τη σημασία της καλής κατάστασης των υδάτων της χώρας βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Σαντορίνη και το Σάββατο στις 18:30 παρουσιάζει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΔΑΠΠΟΣ τα αποτελέσματα της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ποιότητα των υδάτων που υλοποιείται σε ελληνικά νησιά.

Για την 5η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, το Σάββατο στις 19:00 ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ τον Απολλώνιο, ομάδα που επέστρεψε φέτος μετά από 13 χρόνια στα μεγάλα σαλόνια και έχει μέχρι στιγμής αποδειχθεί “σκληρό καρύδι”. Όπως πάντα στα εντός έδρας παιχνίδια του, ο ΑΟ Θήρας υπολογίζει ο κόσμος να είναι ο 7ος παίκτης της ομάδας.

Ο κινηματογράφος Villaggio στο Καμάρι προσφέρει για το Σαββατοκύριακο επιλογές ταινιών για μικρούς και μεγάλους. Το Σάββατο στις 17:30 “Paw Patrol: Η σούπερ ταινία” και την Κυριακή ίδια ώρα “Ευχούληδες 3 – Μαζί για μπάντα” και οι δύο ταινίες μεταγλωττισμένες. Ακολουθεί στις 19:10 και τις δύο μέρες η αμερικάνικη υπερφυσική ταινία τρόμου “Πέντε νύχτες στου Φρέντι” και στις 21:15 “The Hunger Games: Η μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών”.

Για τους φίλους του μπάσκετ, το κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ θα φιλοξενήσει την Κυριακή από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Ballerz B.C – Μάγοι του Ροζ στις 15:30, Ελπίδα – Wolves of 2 Brothers στις 17:15, Pollo Nuggets – Ka Min Soon στις 19:00 και Πήγασος – 98ers στις 20:45.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΜΥΡΟ οργανώνει το απόγευμα της Κυριακής στις 17:00 την τελευταία για φέτος βεγγέρα, στον Αγ. Παΐσιο.

Τέλος, το βράδυ της Κυριακής στις 21:00, μην ξεχάσετε να συντονιστείτε στο COSMOTE HISTORY HD, για το τρίτο από τα τέσσερα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ Santorini 398, που είναι αφιερωμένη στη μεγαλύτερη ωκεανογραφική αποστολή που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στις ελληνικές θάλασσες, με ερευνητικό πεδίο τα ηφαιστειακά κέντρα της Σαντορίνης.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη