Σαντορίνη: Ιδέες Σαββατοκύριακου

Τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα και όσοι δεν έχουν ήδη αναχωρήσει για γιορτινά ταξίδια εκτός νησιού, καταστρώνουν τα πλάνα τους για τις επόμενες ημέρες. Αγορές, επισκέψεις, έξοδοι, γιορτινά τραπέζια, βόλτες…

Το γιορτινό καλεντάρι του νησιού περιορίζεται σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις το Σάββατο. Στην πλατεία του Εμπορείου, από τις 10:00 έως τις 13:00, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εμπορείου έχει καλέσει τον Άγιο Βασίλη που θα μοιράσει δώρα στα παιδιά, παρέα με τον Ρούντολφ, ενώ θα τρέχουν παράλληλες δράσεις, όπως αφήγηση παραμυθιού, διαδραστικά παιχνίδια, face painting, μπαλονοκατασκευές κ.α.

Στο Καμάρι, ο Παγκράτιος Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος, σε συνεργασία με τον κινηματογράφο Villaggio, έχει κανονίσει για το πρωί του Σαββάτου στις 12:00, δωρεάν προβολή της πρώτης ελληνικής χριστουγεννιάτικης ταινίας “Κουραμπιέδες από χιόνι” που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα λειτουργεί και τις δύο μέρες από τις 11:00 μέχρι το βράδυ με ελεύθερη είσοδο, ενώ το Σάββατο στις 18:00 έχει πάρτι με τα ξωτικά.

Το αθλητικό καλεντάρι περιλαμβάνει πάντως ντέρμπι στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ για την 11η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών. Ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται στις 19:00 τον Ολυμπιακό, στο τελευταίο παιχνίδι του α’ γύρου του πρωταθλήματος. Πέρα από τη βαθμολογική σημασία, η αναμέτρηση είναι σημαντική και για λόγους γοήτρου, αφού με νίκη ο ΑΟ Θήρας θα κρατήσει απροσπέλαστο το ΔΑΠΠΟΣ για 5ο φετινό αγώνα.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Για όσους προτιμούν σινεμά, εκτός από τους “Κουραμπιέδες από χιόνι” που θα παίζουν στο Villaggio και τις δύο μέρες στις 19:00, στις 21:15 θα προβάλλεται η ταινία “Aquaman: Το χαμένο βασίλειο”. Για τους μικρούς σινεφίλ, το Σάββατο στις 16:50 έχει “Γουόνκα” και την Κυριακή στις 17:15 “Ο καρυοθραύστης και η μαγική φλογέρα”, αμφότερες μεταγλωττισμένες.

Αν δεν έχετε φροντίσει ακόμα για τα δώρα των αγαπημένων σας, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να περάσετε από το Hondos Center, στο κέντρο των Φηρών, που θα είναι ανοιχτά το Σάββατο 10:00-20:00 και την Κυριακή 11:00-19:00. Επίσης, ιδιαίτερα αντικείμενα διακόσμησης που μπορείτε να προσφέρετε ως δώρο, θα βρείτε στο Maison, στην Έξω Γωνιά.

Την Κυριακή, παραμονή των Χριστουγέννων, μη διστάσετε επίσης να ανοίξετε την πόρτα σας και να ακούσετε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τα παιδιά. Να τα πούμε; Να τα πείτε!

Το βράδυ της Κυριακής, η τηλεόραση θα παίζει μια από τις πιο αγαπημένες και κλασικές πια χριστουγεννιάτικες ταινίες, “To Πολικό Εξπρές”. Ένα ταξίδι στη χαμένη μαγεία των Χριστουγέννων, που συγκινεί μικρούς και μεγάλους. Αν είστε στο σπίτι και δεν έχετε κανονίσει γιορτινή έξοδο, συντονιστείτε στις 21:00 στο STAR.

Καλά Χριστούγεννα!

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη