Σαντορίνη: Ιδέες Σαββατοκύριακου…

Η άνοιξη ήρθε επισήμως πριν λίγες ημέρες και ευτυχώς ο καιρός επικροτεί την αλλαγή εποχής, χωρίς εκπλήξεις. Το Σαββατοκύριακο που έρχεται είναι ενισχυμένο με την αργία της 25ης Μαρτίου τη Δευτέρα και προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για ξεκούραση ή γλυκιά κούραση με ό,τι αγαπά ο καθένας.

Αν στο πρόγραμμα της Δευτέρας έχετε να μαγειρέψετε μπακαλιάρο, μην ξεχάσετε να τον ξαλμυρίσετε εγκαίρως μέσα στο Σαββατοκύριακο! Κατά τα άλλα, ας δούμε τι προτάσεις υπάρχουν για το ερχόμενο διήμερο στο νησί.

Μέσα στο πνεύμα των ημερών, το Γραφείο Νεότητας της Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων θα προβάλει το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:30, την ταινία “Διάκος, ο ηρωομάρτυς”, που βασίζεται στη ζωή του ήρωα της Επανάστασης του 1821, Αθανάσιου Διάκου.

Την ίδια ώρα (18:30), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Μεσαριάς, η πολιτιστική ομάδα “ΜΥΡΟ” θα παρουσιάσει θεατρικά δρώμενα με θέμα τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την Επανάσταση του 1821.

Στις 19:00, στον χώρο της Ζυθοποιίας Φτέλος, θα παρουσιαστεί το νέο μυθιστόρημα της Θηραίας συγγραφέα Αντωνίας Βελισσαράτου, με τίτλο “Πότε κοιμούνται τα δέντρα;”.

Για το πρωί της Κυριακής υπάρχουν δύο επιλογές για δραστηριότητα κοντά στη φύση.

Η Πεζοπορική Οικολογική Ομάδα Σαντορίνης Εν Οδώ έχει προγραμματίσει πεζοπορία στην Καλντέρα, από τα Φηρά μέχρι την καστροπολιτεία του Σκάρου και επιστροφή. Σημείο συνάντησης η Μητρόπολη των Φηρών στις 11:00.

Η περιβαλλοντική ομάδα “Μαντιλίδα” του Πολιτιστικού Συλλόγου Εμπορείου δίνει ραντεβού στις 11:30 στην Αγία Άννα, για περπάτημα στα χωράφια της περιοχής, ενημέρωση για τις καλλιέργειες και φύτεμα προϊόντων του καλοκαιριού.

Αν περάσετε το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι, το “Μουσικό Κουτί” θα είναι αφιερωμένο στον σπουδαίο συνθέτη Μάνο Λοΐζο. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη θα υποδεχτούν τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τη Βίκυ Καρατζόγλου και τη Μαρία Παπαγεωργίου για να τιμήσουν έναν από τους κορυφαίους μελωδούς μας μέσα από ιστορίες και τραγούδια. Συντονιστείτε στην ΕΡΤ1 στις 21:00.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη