Σαντορίνη: Ιδέες Σαββατοκύριακου…

Με γενικά αίθριο καιρό και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ένα χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο με ανοιξιάτικες νότες είναι προ των πυλών.

Τελευταίο Σάββατο των χειμερινών εκπτώσεων και είναι ευκαιρία να συνδυάσετε τη βόλτα σας στα μαγαζιά με συμφέρουσες αγορές προϊόντων ομορφιάς στο Hondos Center στο κέντρο των Φηρών. Επίσης, στο Maison Concept & Objet στην Έξω Γωνιά θα βρείτε αντικείμενα για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με έκπτωση ως 40%.

Το Πτωχοκομείο Θήρας στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, στη Χριστιανική Εστία, στα Φηρά, τιμητική εκδήλωση για τους ευεργέτες και τους υποστηρικτές του.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Η Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης έχει προγραμματίσει για το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:00 την επόμενη συνάντησή της, στο Γυμνάσιο Φηρών. Το θέμα αυτή τη φορά είναι “Η φωτογράφιση με drone”. Οι συναντήσεις είναι ανοιχτές για όλους όσους ενδιαφέρονται για την φωτογραφία, ανεξάρτητα από τις γνώσεις τους ή τον φωτογραφικό τους εξοπλισμό.

Την ίδια ώρα, ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο Σαντορίνης τον Άρη για τη 19η αγωνιστική της Volley League γυναικών, με στόχο την επιστροφή στα επιτυχημένα αποτελέσματα. Με τη συμπαράσταση των φιλάθλων της, η ομάδα της Σαντορίνης θα διεκδικήσει το τρίποντο της νίκης που που σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα ενδέχεται να ανεβάσει την ανεβάσει ψηλότερα στη βαθμολογία, από τη σημερινή 4η θέση, αλλά και να πάρει την άτυπη “ρεβάνς” από τις φιλοξενούμενες για τον πρόσφατο αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Για το βράδυ στις 20:00, ο Σύλλογος Βοθωνιατών “Παναγιά η Σέργενα” έχει προγραμματίσει στο κοσμικό κέντρο “Μαριώ” χοροεσπερίδα με ζωντανή μουσική, χορό και τραγούδι.

Για το πρωί της Κυριακής η Πεζοπορική Οικολογική Ομάδα Σαντορίνης Εν Οδώ έχει κανονίσει την επόμενη εξόρμησή της. Ραντεβού στην πλατεία του Πύργου στις 10:30 για περπάτημα έως την περιβόητη Καρδιά του Μεγαλοχωρίου στον Άγιο Νικόλα και από εκεί ως στα παλιά Θερμά Λουτρά.

Στις 14:00 (αντί για 13:00 που είχε ανακοινωθεί αρχικά) στο κοσμικό κέντρο Πύργος, στον Πύργο, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Ακρωτηρίου θα πραγματοποιήσει την ετήσια χοροεσπερίδα του, με ζωντανή νησιώτικη μουσική και τραγούδι.

Όπως κάθε Κυριακή, το κλειστό γυμναστήριο Σαντορίνης θα φιλοξενήσει από το μεσημέρι και μετά τους αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ, με δύο ντέρμπι να ξεχωρίζουν. Στη μάχη της “κορυφής” οι Bombayers αντιμετωπίζουν τον Πήγασο στις 17:15, ενώ στην “ουρά” οι KaMinSoon αγωνίζονται απέναντι στους Μάγους του Ροζ στις 15:30. Για τα άλλα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής, στις 19:00 παίζουν 98ers και Ballerz B.C., ενώ στις 20:45 Wolves of 2 Brothers με Pollo Nuggets, με τους Ballerz και τους Wolves of 2 Brothers να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης.

Διαφήμιση

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη