Σαντορίνη: Ιδέες Σαββατοκύριακου

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου και οι πρωτοχρονιάτικες πίτες έχουν την τιμητική τους σε διάφορα μέρη του νησιού, ωστόσο δεν είναι οι μόνες προτάσεις για το διήμερο που έρχεται.

Το Σάββατο στις 11:00, με αφετηρία την πλατεία του Εμπορείου, η Περιβαλλοντική Ομάδα “Μαντιλίδα” διοργανώνει περίπατο και ξενάγηση για μικρούς και μεγάλους στο Καστέλλι του Εμπορείου.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης έχει την 8η συνάντησή της με θέμα “Φωτογραφικό εργαστήρι”. Στις 19:00, εκτάκτως στο Δημοτικό σχολείο του Βόθωνα.

Την ίδια ώρα, στις 19:00, ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ τον ΑΟ Λαμίας, για την 15η αγωνιστική της Volley League. Στόχος δεν είναι άλλος από την τέταρτη σερί νίκη της φετινής χρονιάς.

Για τους κινηματογραφόφιλους, το Villaggio στο Καμάρι έχει αυτό το Σαββατοκύριακο προτάσεις για μικρούς και μεγάλους. Το Σάββατο στις 16:40 και την Κυριακή στις 17:30 η μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων Γάτες στο Μουσείο. Το Σάββατο στις 18:40 ακολουθεί η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου Poor Things που έχει αποσπάσει έντεκα υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Όσκαρ, ενώ την Κυριακή στις 19:20 το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον Μελισσοκόμο. Και τις δύο μέρες, στις 21:20, θα προβληθεί η δραματική ταινία Ferrari.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Η Κυριακή θα είναι η κατ’ εξοχήν ημέρα της πίτας. Έχουμε και λέμε…

  • Στις 11:00 στην Εστία Πύργου, η κοπή πίτας της Εστίας, της Κοινότητας Πύργου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πύργου.
  • Στις 12:00 η κοπή της πίτας της Κοινότητας Θήρας, στη Χριστιανική Εστία, στα Φηρά.
  • Στις 12:30 κόβει την πίτα του ο ερασιτεχνικός αλιευτικός σύλλογος “Ο Αγ. Νικόλαος”, στο αλιευτικό καταφύγιο Βλυχάδας.
  • Στις 16:00 παίρνει τη σκυτάλη το 1ο Σύστημα Προσκόπων Θήρας που θα κόψει την πίτα του στην αίθουσα εκδηλώσεων του Καμαρίου.
  • Ακολουθεί στις 17:00 η πίτα της Κοινότητας Μεγαλοχωρίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου “Το Μετόχι”, στα νέα γραφεία του συλλόγου.
  • Στις 17:30 η πίτα της Κοινότητας Μεσαριάς και του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο Αγ. Δημήτριος”, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Μεσαριάς.
  • Στις 18:00 η πίτα της Κοινότητας Βόθωνα και του Πολιτιστικού Συλλόγου “Παναγία η Σέργενα”, στα γραφεία της κοινότητας του χωριού.
  • Την ίδια ώρα, στις 18:00, τη βασιλόπιτά της θα κόψει και η Κοινότητα Καρτεράδου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Παναγιά η Γλυκογαλούσα”, στο ενοριακό πνευματικό κέντρο “Η Γλυκογαλούσα”.

Εκτός του αγώνα του ΑΟ Θήρας για τη Volley League γυναικών που προαναφέρθηκε παραπάνω, το Σαββατοκύριακο θα έχει πλούσια αγωνιστική εντός έδρας δράση και για τις ομάδες του νησιού που συμμετέχουν σε τοπικά πρωταθλήματα.

Ποδόσφαιρο: Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην κατηγορία Κ-16, το Σάββατο στο γήπεδο των Φηρών, στις 17:00 ο Πανθηραϊκός 1 υποδέχεται το Φιλώτι, ενώ στις 19:00 ο Πανθηραϊκός 2 τον Νηρέα. Για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας των Κυκλάδων, στις 21:00 ο ΑΟ Πύργου αντιμετωπίζει τον Πανναξιακό. Την Κυριακή, πάλι στο γήπεδο των Φηρών, στις 10:00 θα παίξουν οι ομάδες Κ16 του Πανθηραϊκού 2 και του Φιλωτίου, ενώ στις 12:00 ο Πανθηραϊκός 1 με τον Νηρέα. Για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, θα παίξουν στις 15:00 στο γήπεδο Καμαρίου, η Θύελλα Καμαρίου και ο Πανθηραϊκός Α’.

Βόλεϊ: Για το πρωτάθλημα των Κυκλάδων στην κατηγορία Κ-18, την Κυριακή στις 10:00, στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τον ΑΟ Πάρο.

Μπάσκετ: Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων των εφήβων, η ΑΕ Σαντορίνης υποδέχεται το Σάββατο στις 21:00, στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, την ομάδα ΑΠΑΣ τα Φανάρια. Την επόμενη μέρα στις 12:00, για το κυκλαδικό πρωτάθλημα ανδρών, ο Ποσειδώνας Σαντορίνης αντιμετωπίζει επίσης τα Φανάρια. Το μενού της υπόλοιπης ημέρας περιλαμβάνει τους αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Στις 15:30 Ballerz B.C – Pollo Nuggets, στις 17:15 98ers – Bombayers, στις 19:00 Μάγοι του Ροζ – Πήγασος και στις 20:45 Ka Min Soon – Ελπίδα.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη