Σαντορίνη: Ιδέες Σαββατοκύριακου…

Τελευταία ενημέρωση 4/2 – ώρα 10:00

Με γενικά αίθριο καιρό και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες θα κυλήσει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, καιρό που ευνοεί βόλτες και δραστηριότητες στη φύση και γενικά σε ανοιχτούς χώρους.

Καθώς διανύουμε την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων, αν αφιερώσετε χρόνο για σαββατιάτικες αγορές, μπορείτε να περάσετε από το Hondos Center στο κέντρο των Φηρών για προϊόντα ομορφιάς σε συμφέρουσες τιμές. Επίσης, στο Maison Object & Concept στην Έξω Γωνιά θα βρείτε έπιπλα και αντικείμενα που θα απογειώσουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας με έκπτωση ως 40%.

Το πρόγραμμα του διημέρου στον κινηματογράφο Villaggio περιλαμβάνει τρεις ταινίες: Στις 17:30 η μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων Γάτες στο Μουσείο. Στις 19:20 Ο Μελισσοκόμος, ταινία δράσης με τον Τζέισον Στέιθαμ. Στις 19:20 Argylle, ταινία κατασκοπείας με τον Χένρι Κάβιλ και τη Ντούα Λίπα στο ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Το πρωί της Κυριακής, αφού ολοκληρωθεί η η Θεία Λειτουργία στην Αγία Θεοδοσία Ακρωτηρίου, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας θα πραγματοποιηθεί η κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Κοινότητας Ακρωτηρίου, του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Ακρωτηρίου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του χωριού.

Η Κυριακή 4/2, ως πρώτη Κυριακή του μήνα κατά τη χειμερινή περίοδο λειτουργίας, είναι ημέρα ελεύθερης εισόδου στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους του Υπουργείου Πολιτισμού. Μια ακόμα ευκαιρία για επίσκεψη στον Αρχαιολογικό Χώρο του Ακρωτηρίου, στην Αρχαία Θήρα, το Μουσείο Προϊστορικής Θήρας ή στη Συλλογή εικόνων και εκκλησιαστικών κειμηλίων Αγίας Τριάδας Πύργου. Δείτε εδώ τα ωράρια λειτουργίας των παραπάνω χώρων κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Ειδικά για τον Αρχαιολογικό Χώρο του Ακρωτηρίου, η Περιβαλλοντική Ομάδα Μαντιλίδα, του Πολιτιστικού Συλλόγου Εμπορείου, σε συνεργασία με την αρχαιολόγο Μάγια Ευσταθίου διοργανώνει δωρεάν ξενάγηση 45 λεπτών. Σημείο συνάντησης η είσοδος του αρχαιολογικού χώρου στις 13:00.

Αμέσως μετά, στις 14:00, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εμπορείου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στην ταβέρνα Μαιρούλα, στη Βλυχάδα, σε μια εκδήλωση με φαγητό και ζωντανή μουσική με τους Θηραίους band και τα Αηδονακια.

 

Για τους φίλους του μπάσκετ οι Κυριακές από νωρίς το απόγευμα είναι αφιερωμένες στους αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος Dappos Basketball League. Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής περιλαμβάνει στις 15:30 την αναμέτρηση Bombayers – Wolves of 2 Brothers, που είναι και το ντέρμπι της αγωνιστικής, ακολουθεί στις 17:15 το παιχνίδι Pollo Nuggets – Μάγοι του Ροζ, στις 19:00 Ελπίδα – 98ers και για το φινάλε στις 20:45 Πήγασος – Ka Min Soon.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη