Σαντορίνη: Ιδέες Σαββατοκύριακου…

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου είναι προ των πυλών και το θερμόμετρο αναμένεται να φτάσει στους 24-25 βαθμούς Κελσίου, θερμοκρασίες που κάθε άλλο παρά Μάρτιο θυμίζουν.

Για το πρωινό του Σαββάτου, η περιβαλλοντική ομάδα Μαντιλίδα έχει κανονίσει περπάτημα στην ανοιξιάτικη Σαντορίνη, ανεβαίνοντας στον βράχο της Περίσσας. Συνάντηση στις 11:00 στην αρχή του μονοπατιού για Αρχαία Θήρα.

Το απόγευμα του Σαββάτου, στις 19:00, οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Μελέτης και Παρακολούθησης Ηφαιστείου Σαντορίνης (ΙΜΠΗΣ) θα κάνουν στο Μπελλώνειο την καθιερωμένη τακτική ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για την τρέχουσα κατάσταση και εξέλιξη του ηφαιστείου, αλλά και τη σχέση του ηφαιστείου με το φυσικό περιβάλλον και την κοινωνία του νησιού.

Διαφήμιση

Αγώνα δίχως αύριο θα δώσει στις 19:00 ο ΑΟ Θήρας που υποδέχεται τη Θέτιδα για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι της προημιτελικής φάσης των play off. Μετά την ήττα στην έδρα της Θέτιδας με 3-1, ο ΑΟ Θήρας θα κυνηγήσει την καθαρή νίκη με 3-0 ή 3-1 για να διεκδικήσει στη συνέχεια στο “χρυσό σετ” την είσοδό του στην τετράδα του πρωταθλήματος. Η στήριξη του κόσμου είναι και αυτή τη φορά άκρως απαραίτητη.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης θα πραγματοποιήσει, στο εστιατόριο Πύργος, τη φετινή κεντρική του εκδήλωση, με τον Αντώνη Μαρτσάκη και τον Λοΐζο Σορώτο.

Για τους φίλους του θεάτρου, το Σάββατο και την Κυριακή στις 20:15, το Θεατρικό Εργαστήρι Σαντορίνης ανεβάζει στη Ζυθοποιία Φτέλος, την παράσταση “Βγάλε τον υπουργό απ’ την πρίζα“.

Το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής είναι η ώρα των νοκ άουτ παιχνιδιών της “Dappos Basketball League” που θα κρίνουν τις ομάδες που θα προκριθούν στο Final 4. Το πρόγραμμα έχει Ballerz B.C. – 98ers στις 15:30, Wolves of 2 Brothers – Μάγοι του Ροζ στις 17:15, Πήγασος – Pollo Nuggets στις 19:00 και Bombayers – Ελπίδα στις 20:45.

Μην ξεχάσετε ότι τα ξημερώματα της Κυριακής η ώρα αλλάζει, οπότε υπολογίστε το σε καθετί που θα κανονίσετε για εκείνη την ημέρα.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη