Smart Island: Ηλεκτρονικά ραντεβού στο Επαρχείο Νάξου μέσω της Travelotopos

Η Περιφερειακή Ενότητα Νάξου είναι ο πρώτος φορέας που αγκαλιάζει τις λύσεις του Smart Island

Σε μία εποχή που ο χρόνος είναι πιο πολύτιμος από ποτέ, τόσο για τον κάτοικο της Νάξου όσο και για τον εργαζόμενο του Δημοσίου, η Travelotopos συνδέει τα δυο αυτά μέρη με απλές και ταυτόχρονα καινοτόμες λύσεις.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Smart Island, πρώτη η Περιφερειακή Ενότητα Νάξου αγκαλιάζει τη λύση για την online δημιουργία ραντεβού ακολουθώντας τα παρακάτω απλά και γρήγορα βήματα:

Εισέρχεστε στο website της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου από εδώ: https://penaxou.gov.gr και πατώντας πάνω στο κουμπί Κλείστε το ραντεβού σας 

μεταφέρεστε αυτόματα στη μηχανή κρατήσεων των online ραντεβού εδώ: https://eparxeionaxou.smartisland.gr όπου μπορείτε να επιλέξετε το Τμήμα

την Ημέρα και Ώρα για το ραντεβού.

Εισάγετε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας 

και με μία επιβεβαίωση στο κουμπί Ολοκλήρωση Κράτησης

το online ραντεβού σας έχει ολοκληρωθεί.

Δυνατότητα ραντεβού σε 13 τμήματα του Επαρχείου Νάξου
Αποτελεί πλέον κοινή παραδοχή πως όσο εξελίσσεται η τεχνολογία, τόσο οι ανάγκες του μέσου ανθρώπου αυξάνονται. Έτσι, μέσω του προγράμματος Smart Island σε συνεργασία με την Amazon Web Services υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κυβέρνησης, η Travelotopos ως εταίρος υλοποίησης αναλαμβάνει την διευκόλυνση στο πλαίσιο των συναντήσεων τόσο σε επίπεδο διαθεσιμότητας όσο και προετοιμασίας για τον δημόσιο υπάλληλο και τον κάτοικο της Νάξου αντίστοιχα.

Από την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, με αφετηρία προγράμματος το νησί της Νάξου, η Travelotopos σε συνεργασία και συνεννόηση με Δημόσιες Αρχές και Υπηρεσίες, καθώς και με Σώματα Ασφαλείας του νησιού διεκπεραιώνει τη δημιουργία μηχανών για online σχεδιασμό των ραντεβού από τον κάτοικο της Νάξου με το εκάστοτε τμήμα ή γραφείο που τον ενδιαφέρει.

Πιο συγκεκριμένα πλέον μέσω της μηχανής ραντεβού της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου η οποία είναι πλέον live και διαθέσιμη για κάθε δημότη της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων, διατίθενται για συνάντηση όλα τα παρακάτω τμήματα και γραφεία:

  • Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Νάξου
  • Τμήμα Αλιείας Νάξου
  • Τμήμα Ανάπτυξης Νάξου
  • Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης & Οικονομικού Νάξου
  • Τμήμα Δημόσιας Υγείας Νάξου
  • Τμήμα Κτηνιατρικής Νάξου
  • Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών Νάξου
  • Τμήμα Τεχνικών Έργων Νάξου
  • Γραφείο ΠΑΜ ΠΣΕΑ Νάξου
  • Γραφείο Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας Νάξου
  • Γραφείο Πληροφορικής Νάξου
  • Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Νάξου
  • Γραφείο Τουρισμού Αθλητισμού δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Νάξου

Ο κάτοικος της Νάξου μπορεί πλέον να κλείσει το ραντεβού του έχοντας στη διάθεσή του πλήρες πλαίσιο πληροφορίας για κάθε ένα από τα παραπάνω γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου, ώστε να πραγματοποιήσει το ραντεβού του, απευθείας, με το αρμόδιο τμήμα που αντιστοιχεί στο αίτημά του. Φυσικά, δίνεται η δυνατότητα των πολλαπλών ραντεβού σε διαφορετικές υπηρεσίες μέσα από μία ενιαία και εύκολη διαδικασία.

Για κάθε ραντεβού επιλέγεται η ημερομηνία και ώρα με βάση τη διαθεσιμότητα του γραφείου ή του τμήματος. Επιπρόσθετα, η Travelotopos έχει προβλέψει την ενημέρωση του κατοίκου της Νάξου σχετικά με τα έγγραφα που είναι απαραίτητο να έχει μαζί του (λόγου χάριν Ταυτότητα, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ) καθώς και αιτήσεις/δηλώσεις που θα χρειαστεί να συμπληρωθούν για να εκπληρωθεί το αίτημά του. Ως εκ τούτου ο κάτοικος της Νάξου θα μπορεί να τις έχει προ-συμπληρωμένες για λόγους διευκόλυνσης και εξοικονόμησης χρόνου.

Διαθέσιμη από την Travelotopos και σε τελικό στάδιο ενσωμάτωσης, είναι η παραπάνω δυνατότητα για τις υπηρεσίες τόσο του Δήμου της Νάξου όσο και του Λιμεναρχείου, συνεισφέροντας έτσι στην αποσυμφόρηση των διαδικασιών σχετικά με τις συναντήσεις, την διευκόλυνση του σχεδιασμού των ραντεβού, και γενικότερα την τεχνολογική αναβάθμιση.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη