Ημερολόγιο αφίξεων κρουαζιεροπλοίων στη Σαντορίνη 2016

Φωτογραφία αρχείου (Κώστας Κωνσταντινίδης)
Φωτογραφία αρχείου (Κώστας Κωνσταντινίδης)

Αναρτήθηκε, σήμερα 28/2/2016, στην ειδική σελίδα του “ατλαντίς” το ημερολόγιο αφίξεων κρουαζιεροπλοίων στη Σαντορίνη, για το 2016, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα διαθέσιμα στοιχεία.

Η πρώτη άφιξη κρουαζιεροπλοίου είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της 13 Μαρτίου, οπότε θα καταπλεύσει στη Σαντορίνη το Celestyal Olympia της Celestyal Cruises (πρώην Louis). Η φετινή σεζόν θα κλείσει στις 8 Δεκεμβρίου με το κρουαζιερόπλοιο Viking Sea της Viking Cruises.

Το ημερόλογιο αφίξεων κρουαζιεροπλοίων είναι διαθέσιμο στη σελίδα “Κρουαζιερόπλοια” που βρίσκεται στο μενού του πάνω μέρους του portal μας.

Στο μεταξύ η εφημερίδα Καθημερινή φιλοξενεί, σήμερα 28/2/2016, εκτενές άρθρο του έγκριτου δημοσιογράφου κ. Στάθη Κουσουνή με τίτλο “Πλαφόν στην κίνηση της κρουαζιέρας στη Σαντορίνη” και που αναφέρεται στην ανάπτυξη του συστήματος διαχείρισης της κίνησης κρουαζιεροπλοίων που έχει ανατεθεί από το Λιμενικό Ταμείο Θήρας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Εργαστήριο Διοίκησης Ναυτιλιακών και Λιμενικών Επιχειρήσεων του Τμήματος Ναυτιλίας). Το πλήρες κείμενο του άρθρου μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη