“Ήπειρος – Μικρασία – Αμέρικα | Ο κόσμος όλος” το Σάββατο 19/8 στη Σαντορίνη

Μια μουσική περιπλάνηση σε παραδοσιακά τραγούδια, παντρεμένη με τη χρήση των εργαλείων του τζαζ αυτοσχεδιασμού!

Τελευταία ενημέρωση 13/8 – ώρα 18:00

Κορυφαίοι καλλιτέχνες παραδοσιακών οργάνων θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής στη Σαντορίνη, το Σάββατο 19/8, για τη μουσική παράσταση “Ήπειρος – Μικρασία – Αμέρικα | Ο κόσμος όλος”.

Ο Πετρολούκας Χαλκιάς στο κλαρίνο, ο Σωκράτης Σινόπουλος στην πολίτικη λύρα, ο Βασίλης Κώστας στο λαούτο, ο Πετρος Κλαμπάνης στο κοντραμπάσο, ο Βαγγέλης Καρίπης στα κρουστά, με την συνοδεία της Αιμιλίας Χαλκιά στα φωνητικά, θα ανέβουν στη σκηνή του Βιομηχανικού Μουσείου Τομάτας Δ. Νομικός, στη Βλυχάδα, για ένα μουσικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο. Από την Ήπειρο στη Μικρά Ασία και την Αμερική. Κάθε τραγούδι μια ιστορία, κάθε ιστορία ένα μήνυμα.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαντορίνης “Η Πίνδος μας ενώνει”, μαζί με την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και την Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας.

Σάββατο 19/8 | Ώρα 21:00 | Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας “Δ. Νομικός”, Βλυχάδα

Εισιτήρια: Απλό (κάθισμα στο 2ο και 3ο διάζωμα) 20 ευρώ, VIP (κάθισμα στο 1ο διάζωμα με τραπεζάκι και ένα μπουκάλι κρασί Santo Wines ανά δύο άτομα) 40 ευρώ. Δωρεάν είσοδος για μαθητές που συνοδεύονται από ενήλικα σε θέσεις αποκλειστικά στο 3ο διάζωμα.

Προπώληση εισιτηρίων: Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας “Δ. Νομικός” (Βλυχάδα), θερινός κινηματογράφος Cine Kamari (Καμάρι), οινοποιείο Santo Wines (Πύργος), Πολιτιστικός Σύλλογος “Η Πίνδος μας ενώνει” – Δημήτρης Τούλης, τηλ. 6973950265

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη