Football League: Ισοπαλία στην Καλλιθέα για τη Σαντορίνη

Με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει ο ΑΣ Σαντορίνη 2020 από την Αθήνα, μετά το 1-1 απέναντι στην ομάδα της Καλλιθέας, για την 2η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Football League.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Σαντορίνης περιορίστηκε σε πιο παθητικό ρόλο και δεν κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 34′ όταν ο Μουσταφίδης με διπλή προσπάθεια μετά από επέμβαση του Δερμιτζάκη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό, οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα, αύξησαν την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν να βρουν το γκολ, για να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Η πίεση αυτή καρποφόρησε τελικά στις καθυστερήσεις του αγώνα, όπου μετά από σέντρα του Μαλάι, ο Παπαζαχαρίας με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Παντίδο, ο οποίος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας παράλληλα και το πρώτο γκολ της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Σαντορίνης θα επιστρέψει το απόγευμα της Πέμπτης αεροπορικώς στο νησί. Το πρωί θα έχει κάνει προπόνηση στην Αθήνα, ξεκινώντας την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής 4/4 κόντρα στο Αιγάλεω, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη