22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ισόβια για τη δολοφονία του 69χρονου ξενοδόχου στην Οία

Share

Σε ισόβια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά καταδικάστηκε ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής που πριν από έναν περίπου χρόνο (27/11/2020) δολοφόνησε και έκαψε γνωστό ξενοδόχο της Σαντορίνης, μέσα στο ξενοδοχείο του στην Οία.

Κίνητρο της δολοφονίας που είχε συγκλονίσει το νησί ήταν οι οικονομικές διαφορές και συγκεκριμένα ένα μικρό χρηματικό ποσό που φέρεται ότι χρωστούσε το θύμα στον 20χρονο. Πάνω στον καυγά, ο δράστης άφησε αναίσθητο τον ξενοδόχο και στη συνέχεια του έριξε ένα μπουκάλι βότκα και του έβαλε φωτιά, για να σκηνοθετήσει ατύχημα.

Μιλώντας μέσω του δικηγόρου του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο 20χρονος δηλώνει μετανιωμένος.Ήταν ένα ατύχημα. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Θύμωσα, γιατί δεν μου έδινε τα χρήματα μου και πάνω στον τσακωμό, θόλωσα, τον έσπρωξα και χτύπησε, πέφτοντας, στο κεφάλι. Δεν ήξερα αν ήταν ζωντανός ή όχι. Φοβήθηκα μην με πιάσουν και έκανα ό,τι έκανα. Ήταν ατύχημα και ελπίζω να αποδειχθεί στο Εφετείο», ανέφερε ο 20χρονος δράστης.

Ο ιατροδικαστής ωστόσο εξήγησε ότι αν ο δράστης δεν είχε βάλει φωτιά στο θύμα του, μετά από τα χτυπήματα, ίσως σήμερα να ζούσε ο άτυχος ξενοδόχος.

Σύμφωνα με όσα ομολόγησε ο 20χρονος, αφού σκότωσε τον άτυχο ξενοδόχο, μετέβη στην καλντέρα και πέταξε τα ματωμένα ρούχα του. Στη συνέχεια, πήγε σε σπίτι φιλικού του προσώπου, άλλαξε ρούχα και για ώρες προσποιούνταν ότι δεν είχε συμβεί το παραμικρό, μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής τον συνέλαβαν να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος για να αφαιρέσει ένα αντικείμενο που έφερε τα ίχνη του.

Με πληροφορίες από τον ΑΝΤ1


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη