Καλλιτεχνική κολύμβηση: Ιστορικό χάλκινο μετάλλιο για την Πλατανιώτη

Ψηλά στο παγκόσμιο στερέωμα σήκωσε την ελληνική Καλλιτεχνική Κολύμβηση η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του Τεχνικού Σόλο, στο 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Στην έκτη της συμμετοχή σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, η 27χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέτυχε την κορυφαία επιτυχία στην καριέρα της και κατέκτησε ένα ιστορικό μετάλλιο για τη χώρα μας και τον ελληνικό αθλητισμό.

Το απόγευμα του Σαββάτου 18/6, στον τελικό του Τεχνικού Σόλο, η Πλατανιώτη εκτέλεσε υπέροχα το πρόγραμμά της με θέμα χορογραφίας “Σειρήνα” και μουσική το κομμάτι “Her and the sea” και συγκέντρωσε 89,5110 βαθμούς που της χάρισαν το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα, το οποίό είναι και το πρώτο μετάλλιο που κατακτά η Ελλάδα σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Γιαπωνέζα Γιουκίκο Ινούι με 92,8662 βαθμούς και το ασημένιο η Ουκρανή Μάρτα Φιεντίνα με 91,9555 βαθμούς. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια άφησε πίσω της εκπροσώπους από παγκόσμιες και παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος, όπως η Ιταλία, η Αυστρία, οι ΗΠΑ, η Μ. Βρετανία, το Μεξικό, η Γαλλία.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη