ΕΟΤ: Ισχυρό το ενδιαφέρον των Φινλανδών για την Ελλάδα το 2018

Ο ΕΟΤ στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΜΑΤΚΑ στο Ελσίνκι

Με αισιόδοξα μηνύματα για διψήφια αύξηση φέτος του τουριστικού ρεύματος από Φινλανδία προς Ελλάδα, έκλεισε η Διεθνής Τουριστική Έκθεση της Φινλανδίας MATKA 2018, στο Εκθεσιακό Κέντρο MESSUKESKUS στο Ελσίνκι, στην οποία συμμετείχε ως εκθέτης και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.

O Αν. Προϊστάμενος του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Σκανδιναβίας κ. Παύλος Μούρμας είχε συναντήσεις με τους εκπροσώπους των τουριστικών οργανισμών και γραφείων εναλλακτικού τουρισμού, που εντάσσουν νέους ελληνικούς προορισμούς στο πρόγραμμά τους. Επίσης συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Συνδέσμου των τουριστικών Οργανισμών της Φινλανδίας (SMAL-AFTA) κ. Heli Mäki-Fränti, με σκοπό τη διοργάνωση κοινής παρουσίασης των εναλλακτικών τουριστικών προϊόντων της Ελλάδας σε μέλη του συνδέσμου.

Στην ΜΑΤΚΑ μετείχαν περισσότεροι από 600 εκθέτες, μεταξύ των οποίων και τουριστικοί οργανισμοί που διακινούν τον μεγαλύτερο αριθμό τουριστών προς τη χώρα μας. Οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 64.000, με την πλειονότητα να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ελληνικούς προορισμούς και τα εναλλακτικά/θεματικά τουριστικά προϊόντα της χώρας μας, αλλά και ενθουσιασμό για την παρουσίαση ελληνικών χορών στην ειδική σκηνή του εκθεσιακού χώρου, με το περίπτερο του ΕΟΤ να είναι συνεχώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη