Football League: Ήττα για τη Σαντορίνη στο Ρέθυμνο

Τη δεύτερη ήττα της γνώρισε η ομάδα της Σαντορίνης στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, καθώς έχασε 1-0 από την Επισκοπή στην αναμέτρηση που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου 24/4 στο Ρέθυμνο.

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, τα αρκετά λάθη και τις ελάχιστες χαμένες ευκαιρίες. Η μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή του πρώτου μέρους ήταν για τους γηπεδούχους, με τον Σουμπασάκη να σουτάρει έξω από την περιοχή και τη μπάλα να φεύγει άουτ. Η Επισκοπή ευτύχησε να προηγηθεί με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν έπειτα από αμυντική αδράνεια της Σαντορίνης, ο Τσιργιώτης με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Από το σημείο αυτό και έπειτα η Σαντορίνη προσπάθησε να ανεβάσει τον ρυθμό της αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Στο 67’ ο Τσιργιώτης βρέθηκε σε καλή θέση μετά όμως και από παρέμβαση των αμυντικών, ο Δερμιτζάκης επενέβη έγκαιρα και μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 73’ ένα σουτ του Γιουκούδη έξω από την μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ, ενώ δυο λεπτά αργότερα μετά από κόρνερ του Μπουντόπουλου, ο Παντίδος έπιασε την κεφαλιά όμως ο Δήμιζας απομάκρυνε με τις γροθιές. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ερρίκος δοκίμασε ένα σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Η βαθμολογία του Νότιου Ομίλου μετά από επτά αγωνιστικές έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Για την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Σαντορίνη “υποδέχεται” τη Ρόδο, την Μεγάλη Τετάρτη (28/4) στο ΔΑΚ Νάξου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη