Ήττα για τον ΑΟ Θήρας στην έδρα του ΠΑΟΚ

Ακούστε το άρθρο

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε ο ΑΟ Θήρας από τον ΠΑΟΚ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της ημιτελικής σειράς του πρωταθλήματος της Volley League, που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Αν και η ομάδα της Σαντορίνης μπήκε στο παιχνίδι πολύ δυνατά και με όπλο το μπλοκ κατάφερε να “χτίσει” μία σημαντική διάφορά πόντων, οι γηπεδούχες έκαναν την ανατροπή και πήραν το πρώτο σετ και στη συνέχεια με πίεση στο σερβίς κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη.

Τα σετ: 3-0 (25-23, 25-21, 25-20) σε 86′.

Η πρόκριση στην τελική φάση θα κριθεί στις δύο νίκες. Την Τετάρτη 9 Απριλίου (20:00) θα γίνει στη Σαντορίνη το δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς και οι αθλήτριες του ΑΟ Θήρας, με σύμμαχο τον κόσμο του νησιού, θα έχουν την ευκαιρία με νίκη να ισοφαρίσουν τους ημιτελικούς και να διεκδικήσουν την πρόκριση σε 3ο παιχνίδι ξανά πίσω στη Θεσσαλονίκη.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημιτελικής σειράς, ο Ολυμπιακός επικράτησε εντός έδρας του Παναθηναϊκού στο τάι μπρέικ με 3-2 (25-18, 25-13, 18-25, 23-25, 15-11). Το επόμενο μεταξύ τους παιχνίδι θα γίνει επίσης την Τετάρτη 9/4, στις 19:00, στην έδρα του ΠΑΟ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη