18.1 C
Santorini
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Final 4 Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών: Ήττα για τον ΑΟ Θήρας στον ημιτελικό

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ διεκδικούν στον τελικό το τρόπαιο

Share

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε ο ΑΟ Θήρας από τον Παναθηναϊκό, στον α’ ημιτελικό του Final 4 του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών που διεξάγεται στην Άρτα. Η ομάδα της Σαντορίνης, σε κακή μέρα, δεν ανταποκρίθηκε στις υψηλές προσδοκίες που είχαν οι φίλοι της και ηττήθηκε δίκαια από τον συνολικά ανώτερο Παναθηναϊκό, που θα έχει την ευκαιρία στον τελικό του Σαββάτου 11/3 να υπερασπιστεί τον τίτλο του κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στον β’ ημιτελικό.

Αν και σε κάποια σημεία του αγώνα πάλεψε να κοντράρει τον ποιοτικό του αντίπαλο, που είχε την υπεροπλία στο φιλέ, ο ΑΟ Θήρας τελικά προδόθηκε από την προβληματική υποδοχή και τα αβίαστα λάθη και στο τέλος δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα για να κυνηγήσει την ανατροπή.

Πλέον, όπως τόνισε και ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας, Βλάντιμιρ Βάσοβιτς, θέλει να ξεχάσει αυτή την εμφάνιση το συντομότερο και να επικεντρωθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος. “Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Σήμερα έδειξε τη μεγάλη ποιότητα που διαθέτει και δικαιολόγησε τον τίτλο του πρωταθλητή. Περίμενα από την ομάδα μου να είναι καλύτερα προετοιμασμένη και πιο φιλόδοξη για αυτό τον ημιτελικό, αλλά κάναμε πολλά λάθη σε όλους τους τομείς. Τώρα θα πρέπει να αποκαταστήσουμε το συντομότερο δυνατό, το μυαλό και το σώμα, να ανακτήσουμε δυνάμεις και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί στο πρωτάθλημα”, τόνισε ο κος Βάσοβιτς

Από την πλευρά της η κεντρική, Έμιλυ Κωνσταντέλου δήλωσε: “Είχαμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν φάνηκε στον αγώνα. Ειδικά στο τελευταίο σετ, η εικόνα που δείξαμε, δεν ήμασταν εμείς! Ήρθαμε στην Άρτα και περιμέναμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, αλλά βρεθήκαμε σε κακή ημέρα. Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας, ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια”.

Τα σετ: 0-3 (21-25, 18-25, 09-25) σε 70′

Οι πόντοι του Α.Ο. Θήρας προήλθαν από 4 άσσους, 28 επιθέσεις, 1 μπλοκ και 15 λάθη αντιπάλων και του Παναθηναϊκού προήλθαν από 5 άσσους, 33 επιθέσεις, 10 μπλοκ και 27 λάθη αντιπάλων.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη