Ήττα και αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων για τον Πανθηραϊκό

Συγχαρητήρια από τον ΔΑΠΠΟΣ για την πορεία της ομάδας

Μια ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων βρέθηκε ο Πανθηραϊκός, που ηττήθηκε με 0-2 από τον ΑΠΟ Ελλάς Σύρου, σε αγώνα της ημιτελικής φάσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 25/4 στη Σαντορίνη.

Το νεανικό σύνολο του Δημήτρη Κρεμμύδα, που αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία Κυκλάδων, κατέβαλε πολύ μεγάλη προσπάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, κοιτώντας στα μάτια την πολύ ποιοτική και σαφώς πιο έμπειρη ομάδα της Σύρου, η οποία πριν από λίγες εβδομάδες κατέκτησε το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Κυκλάδων και πλέον ετοιμάζεται για τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Τα γκολ για την ομάδα της Σύρου πέτυχε ο Σκούπρα στο 57′ και 88′, ενώ ο Πανθηραϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση στο 74′ όταν το κόρνερ του Κρεμμύδα κατέληξε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Την ομάδα του Πανθηραϊκού συνεχάρη, για την εξαιρετική της πορεία στον θεσμό του Κυπέλλου Κυκλάδων, ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλης Αλαφούζος και το ΔΣ του Οργανισμού. “Η φετινή παρουσία του Πανθηραϊκού αποδεικνύει περίτρανα τη σπουδαία δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες των συλλόγων μας στη Σαντορίνη και μας δίνει την πεποίθηση πως σύντομα θα πανηγυρίσουμε ακόμα περισσότερες επιτυχίες των ομάδων μας”, σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΔΑΠΠΟΣ.

Η Ελλάς Σύρου θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων την ΑΕ Μυκόνου, που απέκλεισε την ΑΕ Πάρου με 2-1.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη