21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ήττα στα Γιάννενα για τη Θύελλα Καμαρίου

Share

Την ήττα με σκορ 5-0 γνώρισε η Θύελλα Καμαρίου από την ομάδα του Π.Α.Σ. Γιάννινα στη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου για το Κύπελλο Ελλάδας, σήμερα το απόγευμα.

Οι γηπεδούχοι είχαν ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους εξασφάλιζε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2′ κεφαλιά του Λουκίνα για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 31′ με τον Λουκίνα και πάλι έπειτα από λάθος εκτίμηση του Τσουκαλά. Ο ίδιος σημείωσε χατ-τρικ στο 40′ όταν βρέθηκε στη σωστή θέση έπειτα από κόντρες και πλάσαρε σε κενή εστία. Στο δεύτερο ημίχρονο σκόραραν ακόμη οι Σκόνδρας στο 68′ με κεφαλιά και ο Λουκίνας στο 70′ επίσης με κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 5-0.

Ανεξάρτητα από την έκβαση του αγώνα, η αναμέτρηση ήταν ιστορική για την ομάδα της Σαντορίνης και για το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων, καθώς ήταν η πρώτη φορά που ομάδα του νομού αντιμετωπίζει ομάδα της Superleague στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου για τη 2η αγωνιστική, Ηρακλής-Ατρόμητος 1-6. Στην βαθμολογία μετά από δύο αγωνιστικές, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει 6 βαθμούς, Ατρόμητος και Ηρακλής από 3, ενώ η Θύελλα έχει μείνει στους 0 βαθμούς.

Για την 3η αγωνιστική, που θα πραγματοποιηθεί στις 5/12, θα αναμετρηθούν ο Ηρακλής με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η Θύελλα με τον Ατρόμητο, ομάδα που επίσης αγωνίζεται στη Superleague. Οι δύο πρώτες σε βαθμολογία ομάδες κάθε ομίλου θα προκριθούν στη φάση των 16.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη