17.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κύπελλο Ελλάδος: Ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων για τη Θύελλα Καμαρίου

Share

Την ήττα με σκορ 0-3 γνώρισε από τον Ηρακλή η Θύελλα Καμαρίου, για την 1η αγωνιστική του α’ ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα της Σαντορίνης στάθηκε επάξια στον αγωνιστικό χώρο του Δ.Α.Κ. Νάξου, όπου πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση, και έπαιξε στα ίσια τον ιστορικό της αντίπαλο, χάνοντας μάλιστα και σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.

Στο α’ ημίχρονο η Θύελλα έχασε σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τους Μαντούση και Ερρίκο, απαντώντας σε αντίστοιχες των φιλοξενουμένων που απείλησαν κυρίως με τον Κλέιτον.

Το β’ ημίχρονο βρήκε τη Θύελλα πίσω στο σκορ όταν στο 58′ ο Ζιαμπάρης έκανε με κεφαλιά το 0-1, μετά από σέντρα του Κλέιτον. Οι τυπικά γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να λέει όχι σε σουτ του Ερρίκου από πλεονεκτική θέση στο 60′, ενώ ευκαιρία είχε και ο Φίλων στο 81′ με σουτ που κατέληξε άουτ.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με τους Παναιωτούδη και Κλέιτον να σκοράρουν στο 92′ και 93′ αντίστοιχα.

Για τη 2η αγωνιστική στη φάση των 32 στο Κύπελλο Ελλάδος, η Θύελλα θα ταξιδέψει στα Ιωάννινα όπου στις 31/10 θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο μεταξύ, συνεχίζει το παρθενικό της ταξίδι στη Γ’ εθνική, που για τη 2η αγωνιστική υποδέχεται αυτήν την Κυριακή (7/10) τον Χαραυγιακό.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη