Καύσωνας από την Πέμπτη

Καιρός για θάλασσα (φωτογραφία: Π.Αντωναρόπουλος)

Υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται τις επόμενες μέρες. Στα ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα πλησιάσει τους 40 βαθμούς ενώ στη Σαντορίνη θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και δεν θα βηθήσουν στον μετριασμό των θερμοκρασιών.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα του www.in.gr: “O φετινός Ιούλιος ήταν ο πιο ζεστός των τελευταίων 115 χρόνων. Όπως προκύπτει από το αρχείο δεδομένων του μετεωρολογικού σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στο Θησείο, που λειτουργεί από το 1897, η μέση μέγιστη θερμοκρασία άγγιξε τους 36,9 βαθμούς Κελσίου, δηλαδή ήταν 4,6 βαθμούς υψηλότερη από τον μέσο όρο της μέγιστης θερμοκρασίας που επικρατεί αυτό τον μήνα. Ωστόσο και ο Ιούνιος κατέκτησε σημαντικό ρεκόρ ζέστης, καθώς ήταν ο δεύτερος πιο ζεστός Ιούνιος από το 1897.”

To “ατλαντίς” στην αρχική του σελίδα, στη δεξιά στήλη, δημοσιεύει διαρκώς ενημερούμενα και αξιόπιστα περιληπτικά στοιχεία μετεωρολογικών δεδομένων για την περιοχή της Σαντορίνης προκειμένου να είστε διαρκώς ενημερωμένοι για τον καιρό των επόμενων έξι ημερών.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″] 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη