Σαντορίνη: Καίριο πλήγμα στον πολιτικό πολιτισμό

Ν. Ζώρζος: Καταδικάζω τη βία. Μέχρι τη Δευτέρα θα ληφθούν αποφάσεις

Τη βίαιη αντίδραση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Θήρας κου Ηλία Πελέκη προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις στην τοπική τηλεόραση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Σαντορίνη Ενωτική Πορεία” κου Γιώργου Χάλαρη, με τον κο Πελέκη να επισκέπτεται αιφνιδιαστικά τον σταθμό και την όλη ιστορία να καταλήγει σε βίαιη συμπλοκή με τραυματισμούς.

Ο Δήμαρχος Θήρας αναφερόμενος στο γεγονός δήλωσε ότι “καταδικάζει απερίφραστα τη βία όποια μορφή κι αν έχει και εκφράζει τον αποτροπιασμό του για το γεγονός που συνέβη χθες μεταξύ του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ηλία Πελέκη και του επικεφαλής της παράταξης “Σαντορίνη Ενωτική Πορεία” κ. Γεωργίου Χάλαρη.”

Στη δήλωσή του ο Δήμαρχος δεσμεύεται επίσης πως μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με το περιστατικό. Σημειώνουμε πάντως ότι η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Θήρας ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας, οπότε λογικά αναμένεται να γίνει άμεσα εισήγηση από τον Δήμαρχο προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για έκτακτη σύγκληση του σώματος.

Ο κος Χάλαρης σε δήλωσή του για το συμβάν κάνει λόγο για άνανδρη και φασιστική επίθεση και δηλώνει ότι πάλεψε και θα παλεύει για την ελευθερία του λόγου, την ελεύθερη σκέψη και έκφραση. Στη δήλωσή του αναφέρει επίσης ότι “Η χθεσινή τραμπούκικη επίθεση με κάνει πιο δυνατό και αποφασιστικό και καλώ όλους τους ελεύθερους και δημοκρατικούς πολίτες να αντιμετωπίσουμε και να απομονώσουμε από κοινού τα φαινόμενα βίας που θέλουν να γίνουν καθεστώς στον τόπο μας.”

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη