Καλά τα αποτελέσματα από το Βερολίνο

To stand της Σαντορίνης στην ITB 2012

Θετικός ήταν ο απολογισμός από τη συμμετοχή της Σαντορίνης στην διεθνή έκθεση τουρισμού ITB 2012 στο Βερολίνο, σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου του Δήμου Θήρας.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε 7 – 11 Μαρτίου και συγκέντρωσε 113.006 επαγγελματίες επισκέπτες (2.200 περίπου περισσότεροι από την προηγούμενη χρονιά), ενώ το Σαββατοκύριακο 59.126 επισκέπτες – κοινό είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους τουριστικούς προορισμούς και τα πακέτα προσφορών.

Τη Σαντορίνη εκπροσώπησε στην έκθεση ο κ. Λουκάς Μπελλώνιας, ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Θήρας, ο οποίος είχε συναντήσεις με εκπροσώπους τουριστικών οργανισμών, πρακτορείων και αεροπορικών εταιριών ενημερώνοντας τους και απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις που είχαν σχετικά με το νησί. Επίσης απάντησε σε ερωτήσεις πολλών δημοσιογράφων γερμανικών ΜΜΕ σχετικά με τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και στη Σαντορίνη, τονίζοντας πως οι επιχειρήσεις του νησιού μας είναι έτοιμες να προσφέρουν την ίδια υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στους επισκέπτες τους, αντάξια σε αυτή που αρμόζει στο δημοφιλέστερο και ομορφότερο νησί παγκοσμίως.

O Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος συνομιλεί με τον εκπρόσωπο της Σαντορίνης Λουκά Μπελλώνια και τον εκδότη Γιάννη Αγγελόπουλο

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη