Κάλπες στο ΠΑΣΟΚ

Κάλπες σε κάθε καποδιστριακό δήμο θα στήσει την Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012, το ΠΑΣΟΚ για την εκλογή του νέου προέδρου του Κινήματος. Μοναδικός υποψήφιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Συνολικά θα στηθούν 1074 κάλπες σε 768 εκλογικά κέντρα.

Στο Δήμο Θήρας η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί στο Επαρχείο Θήρας.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 09.00 και θα κλείσουν στις 17.00 το απόγευμα. Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής θα βρίσκονται στις θέσεις τους στο εκλογικό κέντρο στις 08.00. Παράταση της ψηφοφορίας για εξαιρετικά σπουδαίους λόγους μπορεί να υπάρξει με απόφαση της εφορευτικής επιτροπής μέχρι δύο το πολύ ώρες (19:00).

Θα υπάρχουν δύο ψηφοδέλτια, ένα λευκό και ένα με το όνομα του Ευάγγελου Βενιζέλου. Η ψηφοφορία θα είναι μυστική και όσοι ψηφίσουν θα καταβάλλουν 2 ευρώ.

Όλα τα Μέλη και οι Φίλοι ψηφίζουν στην τοπική οργάνωση που είναι γραμμένα. Εάν κάποιος βρεθεί σε άλλη περιοχή κατά την ημέρα της ψηφοφορίας, θα μπορεί να ψηφίσει εγγραφόμενος στην Ειδική Κατάσταση, αφού κατά την ψηφοφορία καταθέσει στην Εφορευτική Επιτροπή το Έντυπο 252 (Δήλωση ψηφοφορίας σε διαφορετική Οργάνωση). Σε κάθε περίπτωση απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητα ή διαβατηρίου. Οι Μετανάστες Μέλη και Φίλοι ψηφίζουν με την επίδειξη της άδειας παραμονής τους. Ειδικά για πολιτικούς πρόσφυγες η συμμετοχή στην ψηφοφορία γίνεται με το ταξιδιωτικό έγγραφο Συνθήκης Γενεύης (Ο.Η.Ε.).

Πηγή: www.in.gr, www.newsit.gr


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη