Κάλεσμα σε νέες και νέους 18-30 ετών για συμμετοχή στη δράση Explore the Aegean II

Έξι άτομα θα ταξιδέψουν τον Ιούλιο στη Σαντορίνη, τη Σύρο, την Κω και τη Ρόδο, ακολουθώντας μια προκαθορισμένη διαδρομή που θα διαρκέσει 8-10 ημέρες - Θα πρέπει να δημοσιεύουν καθημερινά στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υλικό από τα μέρη που θα επισκέπτονται

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του “Explore the Aegean Ι” που εγκαινίασε το καλοκαίρι του 2019, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου πρόκειται να επαναλάβει και φέτος τη δράση πληροφόρησης και επικοινωνίας “Explore the Aegean IΙ”, στο πλαίσιο της καμπάνιας “EU in my Region”, με στόχο την προβολή των έργων που υλοποιούνται στα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, με συγχρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014-2020 και το Περιφερειακό Πρόγραμμα “Νότιο Αιγαίο” 2021-2027. Η ιδέα της ενέργειας βασίζεται στο project Road Trip που υλοποιήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Έξι νέοι και νέες, ηλικίας 18-30 ετών, θα ταξιδέψουν στη Σαντορίνη, τη Σύρο, την Κω και τη Ρόδο, τον Ιούλιο του 2024, ακολουθώντας μια προκαθορισμένη διαδρομή που θα διαρκέσει 8-10 ημέρες.

Στους σταθμούς της περιπλάνησής τους, οι νέοι και οι νέες θα επισκέπτονται συγχρηματοδοτούμενα έργα και δράσεις (θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες και πρόγραμμα από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης) και θα έρχονται σε επαφή με την ιστορία των νησιών και τις πολιτιστικές παραδόσεις τους. Σε όλη τη διάρκεια της πορείας τους θα φωτογραφίζουν, θα βιντεοσκοπούν, θα στέλνουν καθημερινά το υλικό στην ΕΥΔ και θα κάνουν καθημερινά δημόσιες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιγράφοντας παράλληλα την εμπειρία τους. Όταν ολοκληρωθεί το ταξίδι, η ΕΥΔ θα συγκεντρώσει το υλικό και θα δημιουργήσει βίντεο μικρής διάρκειας, τα οποία θα μπορούν να παρουσιαστούν (πιθανά και από τους ίδιους τους συμμετέχοντες) σε εκδηλώσεις δημοσιότητας και σε συναντήσεις του δικτύου πληροφόρησης και επικοινωνίας.

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής των συμμετεχόντων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνεται στο notioaigaio@mou.gr μέχρι τις 30/4/2024, με ηλεκτρονικό μήνυμα (με τίτλο “Για τη δράση Explore the Aegean II”), στο οποίο θα αναφέρονται όνομα, επώνυμο, ηλικία, τόπος διαμονής, τηλέφωνο επικοινωνίας και προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, tik tok, X).

Το μήνυμα θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα σύντομο βίντεο (μέγιστης διάρκειας έως 60 δευτερολέπτων), στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες θα παρουσιάζουν τον εαυτό τους και τα κίνητρά τους για να συμμετάσχουν στο Explore the Aegean ΙΙ, καθώς και 3-5 ενδεικτικές φωτογραφίες, ώστε να διαπιστωθεί η ευχέρεια στις ποιοτικές λήψεις.

Η τελική επιλογή μεταξύ των υποψηφιοτήτων θα γίνει από ειδική επιτροπή που θα συστήσει για αυτόν τον σκοπό η ΕΥΔ.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη