Μ. Αργυρού: Κάλεσμα συμμετοχής στη δράση του ΕΕΣ για τους σεισμόπληκτους

Έκκληση προς όλους τους κατοίκους της Σαντορίνης να στηρίξουν την πρωτοβουλία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας, προσφέροντας ο καθένας από το υστέρημά του ό,τι έχει ευχαρίστηση, απηύθυνε η πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Σαντορίνης του Ε.Ε.Σ. κα Μαρία Αργυρού, κατά τη χθεσινή (12/2) εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Θυμίζουμε ότι ο Ερυθρός Σταυρός Σαντορίνης συγκεντρώνει από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 11:00-13:00 και 17:00-18:00, στην αποθήκη του πίσω από το Επαρχείο (πρώην τεχνικό τμήμα ΔΕΗ) τα παρακάτω:

– τρόφιμα μακράς διάρκειας: αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ, γάλα σκόνη (για παιδιά), κονσέρβες (παντός τύπου), δημητριακά, παξιμάδια
– υπνόσακους και κουβέρτες (όχι μεταχειρισμένα)
– είδη ατομικής υγιεινής

Η κοπή της πίτας έγινε στο κατάμεστο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, στα Φηρά, με τις ευλογίες του π. Αντώνιου Νομικού και τις ευχές του για μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Η κα Αργυρού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και την έμπρακτη στήριξή τους στο έργο του Ερυθρού Σταυρού, ενώ παρουσίασε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του τμήματος Σαντορίνης και ορισμένες από τις δράσεις που προγραμματίζονται για φέτος.

Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης κάλυψαν οι μαθήτριες πιάνου Αγγελική και Εβελίνα Τσιαντζή, οι οποίες κέρδισαν τις εντυπώσεις με τη δεξιοτεχνία τους.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη