20 C
Santorini
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καλή τύχη Λίο Γκράντε” τη Δευτέρα 16/1 στην Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας

Share

Μετά την ανάπαυλα της εορταστικής περιόδου, η Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας επιστρέφει στο καθιερωμένο εβδομαδιαίο ραντεβού της με τους σινεφίλ της Σαντορίνης. Για τη Δευτέρα 16/1 είναι προγραμματισμένη η προβολή μιας αστείας και συνάμα συγκινητικής ταινίας για τη σεξουαλικότητα και τα στερεότυπα που μας παγιδεύουν.

Η αφοπλιστική Έμα Τόμσον αναλαμβάνει έναν ακόμα απαιτητικό ρόλο στη μέχρι τώρα σαρωτική καριέρα της, με συμπρωταγωνιστή τον Ντάριλ ΜακΚόρμακ. Οι κεντημένοι διάλογοι που εκτυλίσσονται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες είναι μία τολμηρή, σύγχρονη και απελευθερωτική εξερεύνηση των ανθρώπινων σχέσεων πέρα από τα συνηθισμένα.

Καλή τύχη Λίο Γκράντε

Είδος: Δραματική κομεντί
Σκηνοθεσία: Σόφι Χάιντ
Σενάριο: Κέιτι Μπραντ
Πρωταγωνιστούν: Εμα Τόμσον, Ντάριλ ΜακΚόρμακ
Παραγωγή: Ηνωμένο Βασίλειο, 2022
Διάρκεια: 97’

Υπόθεση: Η Νάνσι Στόουκς είναι μια συνταξιούχος εκπαιδευτικός που λαχταρά λίγη δράση και ερωτική περιπέτεια. Παρόλο που ο σύζυγός της, ο Ρόμπερτ, ήταν ένας καλός σύντροφος, δεν ήταν ποτέ ένας καλός εραστής και η ερωτική τους ζωή δεν ήταν κάτι που η ίδια θέλει να θυμάται. Ο ίδιος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή και η Νάνσι αναζητά την περιπέτεια με τον Λίο Γκράντε, έναν σεξεργάτη. Ούτε που φανταζόταν πως θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν πέραν της συνεύρεσής τους, όμως η Νάνσι νομίζει ότι της αρέσει. Και ακριβώς το ίδιο αισθάνεται και αυτός για εκείνη.

Δευτέρα 16/1 | Ώρα έναρξης: 20:45 | Κινηματογράφος Villaggio, Καμάρι | Είσοδος: 7 ευρώ, 5 ευρώ (μέλη ΚΛΘ)

Trailer:

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη