22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καλό σινεμά και επιλογές για όλους από την Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας

Share

Δυναμικά συνεχίζεται η φετινή σειρά προβολών στην Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας (Κ.Λ.Θ).

Μετά την αθρόα προσέλευση του κοινού στο “Αλάτι της Γης”, το προηγούμενο Σάββατο και η χθεσινή (14/11/2015) προβολή της γαλλικής κωμωδίας “Θεέ μου τι σου κάναμε” προσέλκυσε από νωρίς πολλούς θεατές οι οποίοι δείχνουν να ανταποκρίνονται στο φετινό “μόττο” της Κ.Λ.Θ.: Καλό σινεμά και επιλογές για όλους.

Οι θεατές δημιούργησαν το αδιαχώρητο και πάλι στο αμφιθέατρο του φιλόξενου οινοποιείου Μπουτάρη, στο Μεγαλοχώρι και γέλασαν με την καρδιά τους με την επιτυχημένη κωμωδία.

“Πιστεύουμε πώς η Κ.Λ.Θ. μπορεί να αποτελέσει σταθερή επιλογή ψυχαγωγίας αλλά και προβληματισμού στις μέρες μας, συνοδεύοντας με παράλληλες εκδηλώσεις τις ταινίες που προβάλλει. Η γνώμη του κοινού μετράει για μας αλλά εκτός από τους ήδη φίλους-μέλη θέλουμε να ανοίξουμε την πόρτα του καλού σινεμά σε νέους φίλους και σε όλες τις ηλικιακές ομάδες” ανέφερε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Λ.Θ. Πέννυ Ανέστη, φανερά ευχαριστημένη από την εξέλιξη της και αυτής της κινηματογραφικής βραδιάς.

xenia_gr

Το πρόγραμμα προβολών της Κ.Λ.Θ. συνεχίζεται το ερχόμενο Σάββατο 21/11/2015 με την κοινωνική-δραματική ταινία “Xenia”, ελληνικής παραγωγής 2014, σε σενάριο Πάνου Κούτρα και σκηνοθεσία Πάνου Κούτρα και Πάνου Ευαγγελίδη.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Μαρίσα Τριανταφυλλίδου, Κώστας Νικούλι, Νίκος Γκέλια, Άγγελος Παπαδημητρίου.

Η ταινία έχει τιμηθεί με έξι βραβεία της Ελληνικής Ακαδημιας Κινηματογράφου και έχει διάρκεια 128′.

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση

Σαντορίνη