Καλοκαίρι με “Dappos Summer Class” για τα παιδιά

Γιατί κάθε παιδί έχει ανάγκη από ένα… αξέχαστο καλοκαίρι!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης “Dappos Summer Class” έρχεται και φέτος στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου με στόχο να χαρίσει ένα όμορφο καλοκαίρι στα παιδιά που θα επιλέξουν να γίνουν μέλη της πιο διασκεδαστικής παρέας.

Με πολύ παιχνίδι και ευχάριστες δραστηριότητες, τα παιδιά θα γεμίζουν δημιουργικά τα πρωινά τους, γνωρίζοντας παράλληλα μια σειρά από αθλήματα και όχι μόνο. Μπάσκετ, βόλεϊ, ταεκβοντό, πυγμαχία, μουάιτάι, παραδοσιακοί και μοντέρνοι χοροί, θέατρο, εικαστικά, μουσική και γυμναστική είναι μόνο ένα μέρος των δραστηριοτήτων με τις οποίες θα έρθουν σε επαφή τα παιδιά κατά τη διάρκεια του “Dappos Summer Class”.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε δύο περιόδους των τεσσάρων εβδομάδων, από τις 19 Ιουνίου 2023 έως τις 14 Ιουλίου 2023 και από τις 17 Ιουλίου 2023 έως τις 11 Αυγούστου 2023.

Αφορά παιδιά που έχουν τελειώσει από την Α’ μέχρι την ΣΤ’ τάξη Δημοτικού, η λειτουργία του γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή (08:30 – 15:30) και το κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί ανά περίοδο ανέρχεται στα 180 ευρώ. Προαιρετικά δίνεται η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να επιλέξει την προσθήκη φαγητού στο καθημερινό πρόγραμμα με επιπλέον κόστος 180 ευρώ.

Από τον ΔΑΠΠΟΣ σημειώνεται ότι αυτή η διαφοροποίηση σε σχέση με την περσινή διοργάνωση προέκυψε εξαιτίας της αύξησης των τιμών στο χώρο της εστίασης τον τελευταίο χρόνο. Με γνώμονα την ισότιμη δυνατότητα συμμετοχής όλων αποφασίστηκε η προαιρετική παροχή γευμάτων, ώστε να είναι στη διακριτική ευχέρεια των οικογενειών ο τρόπος σίτισης των παιδιών.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2286024828 και στην ιστοσελίδα του ΔΑΠΠΟΣ.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

1. Τα συμμετέχοντα παιδιά πρέπει να είναι τελειόφοιτα της Α’ τάξης έως ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού.

2. Το κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει είτε μόνο στην Α’ Περίοδο, είτε μόνο στη Β’ Περίοδο, είτε και στις δύο Περιόδους.

3. Η σειρά επιλογής θα καθοριστεί με χρονικά κριτήρια βάσει της προσκόμισης του αποδεικτικού κατάθεσης, με μέγιστο αριθμό τα 125 παιδιά ανά περίοδο.

4. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα κοστίζει 180 ευρώ.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

1. Το έντυπο αίτησης που απαιτείται για τη δήλωση της συμμετοχής, όπως και τα υπόλοιπα απαραίτητα έντυπα για την ολοκλήρωση της εγγραφής, θα είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 είτε στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού, είτε στην ιστοσελίδα του ΔΑΠΠΟΣ εδώ. Η κατάθεση των εγγράφων θα γίνεται είτε στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ (από τις 09:00 έως τις 14:30), είτε ηλεκτρονικά στο e-mail: dappossantorini@gmail.com.

2. Μετά την εξέταση της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν εντός δύο ημερών τηλεφωνικά και μέσω e-mail. Σε περίπτωση που η απάντηση είναι θετική, θα πρέπει εντός πέντε ημερών να προσκομίσουν το αποδεικτικό κατάθεσης του αντιτίμου συμμετοχής και στην περίπτωση που έχουν επιλέξει και το φαγητό να προσκομίσουν και το αποδεικτικό κατάθεσης για το φαγητό, είτε στα Γραφεία Διοίκησης του Οργανισμού είτε ηλεκτρονικά.

Σε περίπτωση μη έγκαιρης υποβολής ή προσκόμισης του αποδεικτικού κατάθεσης, η συμμετοχή θεωρείται άκυρη και τη θέση καταλαμβάνει ο επόμενος στη λίστα των συμμετεχόντων.

3. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής οι συμμετέχοντες οφείλουν μέχρι τις 2 Ιουνίου 2023 να έχουν προσκομίσει στον Οργανισμό τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που απαιτούνται (Ιατρική Βεβαίωση από παιδίατρο, Έντυπο Ιατρικών Πληροφοριών, Έντυπο συγκατάθεσης για επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

1. Η ώρα προσέλευσης των παιδιών ορίζεται από τις 08:15 έως τις 08:30 και η ώρα αποχώρησης στις 15:15 έως 15:30.

2. Τα παιδιά πρέπει να προσέρχονται με άνετα και δροσερά ρούχα, αθλητικά παπούτσια και καπέλο.

3. Το κάθε παιδί πρέπει να έχει το νερό και το δεκατιανό του.

4. Τα παιδιά δεν φέρνουν μαζί τους παιχνίδια, κινητά τηλέφωνα ή ηλεκτρονικές συσκευές.

5. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί εμφανίσει συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού ή πυρετό, πρέπει να παραμείνει στο σπίτι.

6. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί παρουσιάσει προβλήματα ένταξης ή συμπεριφοράς ικανής να δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία του προγράμματος θα υπάρχει συνεννόηση με τους γονείς για την καλύτερη επίλυση του θέματος.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη