Καλοκαιρία με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες την Τρίτη 13/9

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές και πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται για αύριο Τρίτη 13/9. Πιθανότητα σποραδικών πρόσκαιρων βροχών υπάρχει για τα ορεινά της Πελοποννήσου το μεσημέρι και το απόγευμα.

Η θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 16 έως 29, στη Θεσσαλία από 17 έως 29, στην Στερεά από 18 έως 30, στην Ήπειρο και στην Πελοπόννησο από 16, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 30, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 17 έως 30, στις Κυκλάδες από 20 έως 29, στα Δωδεκάνησα από 23 έως 29 και στην Κρήτη από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, όμως από το απόγευμα στα βόρεια και νοτιοδυτικά τμήματά του θα στραφούν σε δυτικούς 2-4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2-4 και από το πρωί 3-5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη