ΑΕΜΥ ΑΕ: Καμία ανησυχία για τη διάθεση φιαλών αίματος στο ΓΝ Θήρας

Δεν υπάρχει κανένα θέμα ανησυχίας σχετικά με τις φιάλες αίματος που διατίθενται για το  Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, τονίζουν σε ανακοίνωσή τους η ΑΕΜΥ ΔΕ και η Διοίκηση του νοσοκομείου, επισημαίνοντας πως σε πρόσφατο έγγραφο του Διοικητή της 1ης ΥΠΕ (προϊσταμένης αρχής του ΓΝΑ Κοργιαλένειου-Μπενάκειου ΕΕΣ) προς τον Υπουργό Υγείας και λοιπούς υπευθύνους αναφέρεται συμπερασματικά ότι “ο εφοδιασμός του ΓΝΘ σε φιάλες αίματος θα συνεχιστεί απρόσκοπτα”.

Σημειώνουμε ότι από το 2016, με απόφαση του Υπουργείου Υγείας υπάρχει διασύνδεση του ΓΝ Θήρας με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του ΓΝ Αθηνών “Κοργιαλένειο/Μπενάκειο ΕΕΣ” για την κάλυψη των αναγκών του σε αίμα. Η εν λόγω Υπηρεσία Αιμοδοσίας είναι αυτή που ελέγχει και εποπτεύει το ΓΝ Θήρας σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες μεταγγισιοθεραπείας και εν γένει διαχείρισης του αίματος.

“Βεβαιώνουμε την κοινωνία της Σαντορίνης ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να ξεπεραστούν όσα προβλήματα παρουσιάζονται, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του ΓΝΘ. Οι κάτοικοι της Σαντορίνης μπορούν να εμπιστεύονται το Νοσοκομείο τους”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη