Σαντορίνη: “Καμπάνα” για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς πιστοποιητικά σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορoνοϊού. Σύμφωνα με σχετική αναφορά από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, την Πέμπτη 18/11 σε όλη την επικράτεια πραγματοποιήθηκαν 70.526 έλεγχοι, από τους οποίους βεβαιώθηκαν συνολικά 314 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 2 συλλήψεις, ως ακολούθως:

  • 142 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 139 πρόστιμα των 300 ευρώ και 3 των 150 ευρώ
  • 9 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με επιβολή προστίμου των 300 ευρώ,
  • 162 παραβάσεις και 2 συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.)

Ειδικότερα, στην περιοχή του Νοτίου Αιγαίου, επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο και 15ήμερη αναστολή λειτουργίας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση πελάτη, χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Μετά από επικοινωνία του Atlantea με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, επιβεβαιώθηκε ότι οι παραπάνω κυρώσεις επιβλήθηκαν σε κατάστημα στη Σαντορίνη.

“Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας”, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη