Καμπάνια προβολής των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων μέσω της Aegean Airlines

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζει τις δράσεις της για την προώθηση και προβολή των νησιών των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, αναπτύσσοντας στρατηγικές συνεργασίες με σημαντικές αεροπορικές εταιρείες, με στόχο την ενίσχυση της φήμης των νησιωτικών προορισμών στις τουριστικές αγορές, αλλά και την επέκταση του δικτύου των πτήσεων εξωτερικού προς όλα τα αεροδρόμια των νησιών.

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, ήρθε η συνεργασία με την Aegean Airlines για την εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης διαφημιστικής προβολής στα προωθητικά κανάλια της αεροπορικής εταιρείας. Ειδικότερα οι προορισμοί του Νοτίου Αιγαίου θα προβληθούν σε newsletter της Aegean το οποίο στοχεύει στις βασικές αγορές (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία), στην ιστοσελίδα www.aegeanair.com, στο facebook, καθώς και στο You Tube κανάλι της εταιρείας. Παράλληλα, βίντεο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα περιλαμβάνεται στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που προβάλλεται στις οθόνες εντός των αεροσκαφών, καθώς και στη νέα inflight ψηφιακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας Aegean Stream.

Για τη συνεργασία προβολής με την Aegean, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού & Πολιτισμού κα Μαριέττα Παπαβασιλείου δηλώνει: “Ο αγώνας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την ενίσχυση του Τουρισμού είναι συνεχής και πολυεπίπεδος. Στο πλαίσιο του τουριστικού μας masterplan, συνάπτουμε στρατηγικές συνεργασίες προβολής με τις σημαντικότερες αεροπορικές εταιρείες, με βασικό στόχο την ενίσχυση της φήμης των νησιών, την αύξηση του τουριστικού ενδιαφέροντος και την επέκταση, κατά συνέπεια του πτητικού τους προγράμματος προς όλα μας τα αεροδρόμια. Δεν μπορούμε να μιλάμε για τουριστική ανάπτυξη χωρίς αερομεταφορές. Γι’ αυτό και καλλιεργούμε το έδαφος, προκειμένου να εξασφαλίσουμε για τα αεροδρόμια των νησιών μας, ένα διευρυμένο δίκτυο αεροπορικών συνδέσεων με τις παραδοσιακές αλλά και τις νέες αγορές του εξωτερικού”.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here