Οία: Κάποιοι δεν πειθαρχούν στη μονοδρόμηση

Παρά τη μονοδρόμηση που έχει τεθεί σε ισχύ από τα τέλη Μαΐου στην Οία, εξακολουθούν να παρουσιάζονται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, εξαιτίας των παραβατών που κινούνται αντίθετα στις μονοδρομήσεις. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αντιδήμαρχος κος Γιώργος Κυριαζής, έχει παρατηρηθεί ότι στην πλειονότητά τους οι παραβάτες είναι επαγγελατίες οδηγοί mini bus, ταξί, λεωφορείων και αρκετών δικύκλων.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με επιτόπιο ρεπορτάζ του Atlantea, κάποιοι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων δεν συμμορφώνονται με την οδηγία να σταθμεύουν στο καινούριο πάρκινγκ στους Μπαξέδες, ενώ οι υπόλοιποι που συμμορφώνονται και κατευθύνονται στους Μπαξέδες, κάνουν κύκλο μέσα από τη μονοδρόμηση, καθώς τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στον δρόμο από τους Μπαξέδες προς Θόλο κάνουν αδύνατο το πέρασμα των λεωφορείων και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Πρόβλημα επίσης δημιουργείται και στην κατηφόρα στο κέντρο της Φοινικιάς, όπου εξαιτίας των παρκαρισμένων αυτοκινήτων, δεξιά και αριστερά του δρόμου, τα λεωφορεία δεν μπορούν να στρίψουν ανοιχτά και βρίσκουν στο οδόστρωμα.

“Ο Δήμος Θήρας απευθύνει έκκληση προς όλους για πιστή τήρηση της μονοδρόμησης και γενικότερα του ΚΟΚ για την αποφυγή ατυχημάτων και την ομαλή κυκλοφορία οχημάτων-πεζών” καταλήγει η ανακοίνωση του κου Κυριαζή.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη