Eurobank: Κατάστημα νέας γενιάς στην Πάρο, το πρώτο στη νησιωτική χώρα

Ένα ακόμη κατάστημα νέας γενιάς (Future Branch) σχεδιασμένο στη βάση της φιλοσοφίας Phygital, πρόκειται να εγκαινιάσει η Eurobank στη Νάουσα της Πάρου. H Πάρος γίνεται το πρώτο νησί που εντάσσεται, με το κατάστημα της Νάουσας, στο δίκτυο καταστημάτων νέας γενιάς, το οποίο αναπτύσσει η Τράπεζα σταδιακά στη χώρα, παρέχοντας την ευκαιρία μιας σύγχρονης εμπειρίας για τους συναλλασσόμενους πελάτες.

Η προσέγγιση Phygital αποτελεί έναν ισορροπημένο συνδυασμό των μεγάλων δυνατοτήτων που εξασφαλίζει η τεχνολογία και της εμπειρίας του υψηλής κατάρτισης προσωπικού της Τράπεζας.

Τα πρώτα Phygital καταστήματα της Τράπεζας στην Αθήνα, στην οδό Βουκουρεστίου και στην οδό Κοραή, είχαν ανοίξει τις πύλες τους το Νοέμβριο του 2021. Τον Οκτώβριο του 2022 εγκαινιάστηκε το νέο Phygital κατάστημα της Τράπεζας στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, ενώ σταδιακά η νέα γενιά καταστημάτων αναπτύχθηκε περαιτέρω στην Αθήνα και επεκτάθηκε γεωγραφικά στη Χαλκιδική, τη Λάρισα και την Αλεξανδρούπολη, με συνολικά 10 future branches να λειτουργούν ήδη στη χώρα.

Τα εγκαίνια του καταστήματος στη Νάουσα της Πάρου, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 17/4 από τη Διοίκηση της Τράπεζας, στο πλαίσιο τετραήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες σε τέσσερα νησιά των Κυκλάδων (Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Σύρο), παρουσία εκπροσώπων φορέων και τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και πελατών της Eurobank.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη