17.2 C
Santorini
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κατέρρευσε τμήμα μονοπατιού στην Οία

Share

Κατάρρευση σε τμήμα του μονοπατιού που οδηγεί στον όρμο της Αρμένης, στην διασταύρωση με το κεντρικό μαρμαρόστρωτο μονοπάτι του οικισμού της Οίας, σημειώθηκε σήμερα (26/3) το πρωί.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θήρας που μετέβη άμεσα στο σημείο έχει αποκλείσει λόγω επικινδυνότητας το συγκεκριμένο τμήμα του μονοπατιού και από τα τρία σημεία προσέγγισής του, απαγορεύοντας την πρόσβαση και τη διέλευση. Στο επικίνδυνο σημείο έχουν τοποθετηθεί όλες οι απαραίτητες σημάνσεις προς αποτροπή οποιουδήποτε κινδύνου.

Με ανακοίνωσή της η Αντιδήμαρχος Οίας και Θηρασίας Σοφία Κίτσου ευχαριστεί εκ μέρους του Δήμου όλες τις υπηρεσίες που επενέβησαν άμεσα και κατά την αρμοδιότητά τους, όταν έγινε γνωστό το συμβάν (Τεχνικές Υπηρεσίες Δήμου, Πολεοδομία Θήρας, Δημοτική Αστυνομία, ΔΕΥΑΘ, Α.Τ. Θήρας, ΔΕΗ).

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Οίας Αντώνη Παγώνη, το έδαφος στο συγκεκριμένο σημείο υποχώρησε με υπαιτιότητα ιδιώτη που έκανε εργασίες κάτωθεν αυτού. Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρει η κα Κίτσου, οι αρμόδιες υπηρεσίες θα δώσουν άμεσα το πόρισμά τους αναφορικά με τα αίτια της κατάρρευσης, επισημαίνοντας παράλληλα πως ο Δήμος Θήρας θα μεριμνήσει ώστε να γίνουν τάχιστα οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση του δρόμου και την ασφαλή διέλευση των πολιτών.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη