ΚΚΕ: Ο Βαγγέλης Σιγάλας στα νησιά Σίκινο, Φολέγανδρο και Θηρασιά

kke_logoΔελτίο Τύπου της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ στη Σαντορίνη

“Την Κυριακή, 18/1/2015 μπροστά στις εκλογές της της 25ης Γενάρη, πραγματοποιήθκε περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων του Κόμματος, Βαγγέλη Σιγάλα στα νησιά Σίκινο, Φολέγανδρο και Θηρασιά.

Οι κάτοικοι των νησιών άκουσαν με προσοχή κι ενδιαφέρον τις προτάσεις του ΚΚΕ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στη χώρα μας οι εργαζόμενοι στον τουρισμό, οι άνεργοι, οι νέοι, οι αυτοαπασχολούμενοι. Οι προτάσεις του Κόμματος για την άμεση ανακούφιση της λαϊκής οικογένειας αλλά και για το άνοιγμα του δρόμου που θα οδηγήσει στην ευημερία του λαού με τον ίδιο στην εξουσία, έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, έγιναν δεκτές με πραγματικό ενδιαφέρον και προβληματισμό.

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει αύξηση της – καλοκαιρινής- τουριστικής κίνησης, το χειμώνα όμως τα νησιά παραμένουν ερημωμένα, χωρίς υποδομές και συγκοινωνία, αλλά και χωρίς γιατρούς, με υποστελεχωμένα σχολεία και ανύπαρκτη κοινωνική πρόνοια. Το ΚΚΕ βρίσκεται και θα βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους και αγωνίζεται καθημερινά για την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητάς στα νησιά, χειμώνα- καλοκαίρι.

Και την επόμενη των εκλογών θα είναι εδώ.

Για να αντιπαλαίψει κάθε αντιλαϊκό μέτρο και να στηρίξει κάθε αγωνιστική κινητοποίηση για τη λύση των προβλημάτων. Γιατί τα προβλήματα δεν λύνονται αυτόματα το βράδυ των εκλογών, όποιος από τους δυο μονομάχουν κι αν κερδίσει. Τα προβλήματα λύνονται με μια πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, με μια αγωνιστική κινητοποίηση του λαού, σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεται. Το ΚΚΕ θα είναι μπροστά σε αυτούς τους αγώνες.

Καλέσαμε τους κατοίκους της Θηρασιάς, της Φολεγάνδρου και της Σικίνου να στηρίξουν το ΚΚΕ΄, ακόμη κι αν δεν συμφωνούν σε όλα μαζί μας. Γιατί το ΚΚΕ αποτελεί το μόνο και σταθερό στήριγμα του λαού στον αγώνα για τομισθό, τη δουλειά , τα δικαιώματα.

Οι νησιώτες με την ψήφο τους θα κάνουν το ΚΚΕ πιο δυνατό. Γιατί είναι η δύναμη που πιστεύει ότι ο λαός έχει το δικαίωμα και τη δυνατότητα να ζήσει πολύ καλύτερα.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη