16.2 C
Santorini
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κληρώνει την Τρίτη για τη Θύελλα Καμαρίου

Στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας η ομάδα της Σαντορίνης - Άλλες τέσσερις ομάδες της Γ' εθνικής έκαναν την έκπληξη και συνεχίζουν στη φάση των ομιλων

Share

Τους αντιπάλους της στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος θα μάθει αύριο (Τρίτη 18/9) η Θύελλα Καμαρίου καθώς η κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΟ είναι προγραμματισμένη για τις 12:00.

Εκτός της Θύελλας Καμαρίου, που απέκλεισε χθες την ομάδα της Σπάρτης, άλλες τέσσερις ομάδες της Γ’ Εθνικής θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν τουλάχιστον στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (φάση ομίλων), χάρη στο νέο σύστημα της διοργάνωσης που ισχύει από φέτος, όπου συμμετέχουν πλέον οι Κυπελλούχοι/Φιναλίστ των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Πρόκειται για τη Νίκη Βόλου (απέκλεισε την Δόξα Δράμας), τον Άρη Αβάτου (απέκλεισε τον Πλατανιά), την Ιεράπετρα (απέκλεισε την ΑΕ Καραϊσκάκης) και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου (απέκλεισε τον Αιγινιακό).

Εκτός των πέντε “εκπλήξεων”, στην κληρωτίδα για την ανάδειξη των ομίλων της 4ης φάσης θα συμπεριληφθούν επιπλέον οι 16 ομάδων της Super League και οι ομάδες της Football League που προκρίθηκαν από την 3η φάση, δηλαδή ο Ηρόδοτος, ο Βόλος, ο Εργοτέλης, ο Ηρακλής, ο Αήττητος Σπάτων, η Κασσιόπη, ο Απόλλων Λάρισας, ο Απόλλων Καλαμαριάς, η Παναχαϊκή, ο Κισσαμικός και τα Τρίκαλα.

[adning id="140783"]

Σύστημα διεξαγωγής 4ης φάσης
Οι 32 ομάδες θα συγκροτήσουν οκτώ Ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Οι όμιλοι θα απαρτίζονται από δύο ομάδες της Super League και δύο ομάδες από τις 16 που προκρίθηκαν από την 3η Φάση. Το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων της 4ης Φάσης, διασφαλίζει ρητώς ότι οι ομάδες της Super League θα δώσουν δύο αγώνες εκτός έδρας και έναν εντός έδρας, και οι υπόλοιπες ομάδες θα δώσουν δύο αγώνες εντός έδρας και έναν αγώνα εκτός έδρας.

Οι αγώνες των ομίλων θα είναι μονοί και θα ολοκληρωθούν σε διαδικασία τριών αγωνιστικών ημερών, με την πρόκριση στην 5η φάση να παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης κάθε ομίλου.

Η κλήρωση της 4ης φάσης
Τα τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας ενόψει της αυριανής κλήρωσης συγκροτήθηκαν με βάση την βαθμολογική θέση των ομάδων σε Super League, Fooball League και Γ’ Εθνική και είναι τα εξής:

1ο Γκρουπ: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Αστέρας, Ξάνθη, Πανιώνιος, Παναιτωλικός

2ο Γκρουπ: ΠΑΣ Γιάννενα, Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΛ, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Άρης

3ο Γκρουπ: Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Κισσαμικός, Τρίκαλα, Απόλλων Πόντου, Απόλλων Λάρισας, Εργοτέλης, Ηρακλής

4ο Γκρουπ: Ηρόδοτος, Βόλος, Αήττητος Σπάτων, Απόλλων Παραλιμνίου, Άρης Αβάτου, Θύελλα Καμαρίου, Νίκη Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας

Νεότερη ενημέρωση 18/9 – ώρα 13:00: Δείτε τους αντιπάλους της Θύελλας Καμαρίου εδώ.

[adning id="140783"]

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη