Κοινωνικό Φροντιστήριο Θήρας: Μέχρι 30/9 οι εγγραφές

Οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Θήρας συνεχίζονται ως και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται στη Γραμματεία του Δήμου Θήρας (υπόψη κας Σπυριδούλας Βλάχου, τηλ. 2286360183) και ώρες 11:00-13:00.

Επιπλέον και για εξυπηρέτηση των περιοχών της νότιας Σαντορίνης, θα γίνονται εγγραφές τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 έως 20:00 στο Γυμνάσιο Εμπορείου.

Όσοι εγγράφονται πρέπει να πληρούν οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, όπως χαμηλό εισόδημα, τριτεκνία, πολυτεκνία, ανεργία, μονογονεϊκότητα, άτομα ΑμεΑ στην οικογένεια.

Κατά τη φετινή σχολική χρονιά (2021-2022), το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Θήρας θα λειτουργήσει για μαθητές Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου, στο Ημεροβίγλι σε πλήρως ανακαινισμένες αίθουσες που βρίσκονται στο χώρο του Νηπιαγωγείου Ημεροβιγλίου (παλιό Δημοτικό) αλλά και στο Εμπορείο, στις αίθουσες του Γυμνασίου Εμπορείου.

Η λειτουργία όλων των τμημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στηρίζεται στην ανιδιοτελή διάθεση και προσφορά εκπαιδευτικών. Τα μαθήματα είναι δωρεάν και θα ξεκινήσουν αμέσως μετά το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, τηρουμένων σχολαστικά όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων ασφαλείας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη