Κονταράδες 2020, το νέο Single Vineyard της SantoWines

Κονταράδες 2020 είναι η νέα ετικέτα ΠΟΠ Σαντορίνη από 100% Ασύρτικο, της SantoWines, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και ήδη απέσπασε χάλκινο μετάλλιο στο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης (βαθμ. 86/100).

Ο καρπός προέρχεται από έναν ενιαίο αμπελώνα (single vineyard) 15 στρεμμάτων στην περιοχή του Μεγαλοχωρίου, που αποτελείται από αυτόριζα αμπέλια Ασύρτικου μέσης ηλικίας 70 ετών. Ο μοναδικός αυτός αμπελώνας, καλά προστατευμένος από τους βόρειους ανέμους και με έδαφος πλούσιο σε βασαλτικούς λίθους, προσφέρει ένα εκφραστικό κρασί με απολαυστικό φρούτο και έντονη χαρακτηριστική ορυκτότητα του Ασύρτικου.

Η παραγωγή έγινε με την κλασική μέθοδο της λευκής οινοποίησης και παρέμεινε σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε επαφή με τις οινολάσπες για 12 μήνες. Οι διαθέσιμες φιάλες είναι μόλις 4.000 και είναι κατάλληλο για vegetarians και vegans.

Το Κονταράδες 2020 είναι διαθέσιμο για παραγγελία από το Atlantea eShop εδώ. Όλη την εξαιρετική γκάμα κρασιών της SantoWines θα τη βρείτε εδώ.

Το Atlantea eShop παραδίδει στη Σαντορίνη όπως πάντα δωρεάν, ενώ για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα το κόστος αποστολής είναι 3,47 ευρώ.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη