20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟ για τον ΑΟ Θήρας

Share

Μετρώντας ήδη τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις φέτος, μία στον τελικό του Κυπέλλου και δύο για το πρωτάθλημα, ΑΟ Θήρας και Παναθηναϊκός θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι την Τετάρτη 13/4 στην πρεμιέρα της πρώτης φάσης των play off του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τον ΠΑΟ στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, με στόχο να πάρει την πρώτη του νίκη για φέτος επί των πρασίνων και να μπορεί στον εκτός έδρας επαναληπτικό του Σαββάτου, να τα δώσει όλα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο αγώνας ξεκινά στις 19:30 και η ομάδα υπολογίζει πολύ στην παρουσία των φιλάθλων που θα ενισχύσουν τις προσπάθειες των αθλητριών σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Για όσους φίλους της ομάδες δεν καταφέρουν να δώσουν το “παρών” στο γήπεδο, ο αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του ΑΟ Θήρας στο YouTube εδώ.

Η αναμέτρηση θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για έναν επιπλέον λόγο, καθώς στον πάγκο των πρασίνων θα κάτσει για πρώτη φορά ο Branco Gajic, παλιός γνώριμος της Σαντορίνης από τη θητεία του ως προπονητής την περίοδο 2018-2020. Ο Gajic ανέλαβε τον Παναθηναϊκό στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, όταν η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον Απόστολο Οικονόμου, τον προπονητή που την οδήγησε λίγες εβδομάδες νωρίτερα στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

“Έφτασε η ώρα των play off. Περιμέναμε όλο το πρωτάθλημα για να φτάσουμε σε αυτή τη στιγμή κι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Παρόλα αυτά θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μετά από τρία ματς γνωριζόμαστε πολύ καλά με τον Παναθηναϊκό, καθώς όσο περισσότερο παίζεις με έναν αντίπαλο τόσο εξοικειώνεσαι με το παιχνίδι και τις συνήθειές του. Εμείς θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στα οποία δεν έχουμε πάει καλά μέχρι τώρα και κυρίως τη διάρκειά μας. Ο καθένας μπαίνοντας στην φάση των play off είναι έτοιμος και με διάθεση να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, αφού είναι ουσιαστικά ένα καινούριο τουρνουά”, δήλωσε ο προπονητής των γηπεδούχων Κώστας Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Branko Gajic σημείωσε για την επιστροφή του στη Σαντορίνη αλλά και το πρώτο του ματς στον πάγκο του ΠΑΟ: “Έτυχε ο πρώτος μου αγώνας να είναι αντίπαλος με την παλιά μου ομάδα. Ωστόσο είμαι επαγγελματίας, έχω επικεντρωθεί ήδη στις ανάγκες του Παναθηναϊκού και στόχος μας είναι να επανέλθουμε άμεσα στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Θέλουμε αυτό το ματς να είναι μια καλή επανεκκίνηση για αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους. Ο ΑΟ Θήρας είναι μια καλή ομάδα που μπορεί να μας δυσκολέψει και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για την πρόκριση”.

Τα ζευγάρια των play off
Το πλήρες πρόγραμμα για τα τέσσερα ζευγάρια της πρώτης φάσης των play off της Volleyleague γυναικών.

Πρώτος αγώνας
ΑΣΠ Θέτις – Άρης | 13/4 στις 18:30
ΑΟ Λαμίας 2013 – Ολυμπιακός ΣΦΠ 13/4 στις 19:00
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ | 13/4 στις 18:30
ΑΟ Θήρας – Παναθηναϊκός ΑΟ | 13/4 στις 19:30

Δεύτερος αγώνας
Άρης – ΑΣΠ Θέτις | 16/4 στις 18:30
Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΟ Λαμίας 2013 | 16/4 στις 19:00
Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟ Θήρας 16/4 στις 20:30
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ | 17/4 στις 15:00

Μετά την ολοκλήρωση των δύο μεταξύ τους αγώνων, στην περίπτωση που και οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη, δημιουργείται βαθμολογία (3 βαθμοί για νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, 2 βαθμοί για νίκη με 3-2 σετ, 1 βαθμός για ήττα με 2-3 σετ και 0 βαθμοί για ήττα με 1-3 και 0-3 σετ). Εάν με την βαθμολογία αυτή έχουν τους ίδιους βαθμούς, τότε μετά τη λήξη του 2ου αγώνα θα διεξάγεται Χρυσό Σετ (golden set-σετ ισοπαλίας) στους 15 πόντους με ελάχιστο προβάδισμα 2 πόντων, όπως ισχύει σε όλα τα άλλα σετ.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη