14.2 C
Santorini
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Aegean Airlines: Ξανά καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης

Για όγδοη συνεχή χρονιά και ένατη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια η εταιρεία παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του παγκόσμιου επιβατικού κοινού

Share

Τον τίτλο της καλύτερης περιφερειακής αεροπορικής εταιρείας της Ευρώπης για το 2018 απέσπασε για όγδοη συνεχή χρονιά η Aegean Airlines στα Skytrax World Airline Awards, που αποτελούν παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την αριστεία των αεροπορικών εταιρειών. Η απονομή πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Λονδίνο.

H Aegean Airlines ξεχώρισε ανάμεσα σε 335 αεροπορικές εταιρίες, για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της, συγκεντρώνοντας υψηλή βαθμολογία από τους επιβάτες στη σχετική έρευνα. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε μεταξύ Αυγούστου 2017 – Μαΐου 2018 (στα αγγλικά, στα γαλλικά, στα ισπανικά, στα ρώσικα, στα ιαπωνικά και στα κινέζικα) και καταμετρήθηκαν 20,36 εκατομμύρια συμμετοχές επιβατών από περισσότερες από 100 εθνικότητες.

Η βασική οδηγία προς τους ταξιδιώτες ήταν να κάνουν τη δική τους, προσωπική επιλογή ως προς ποια αεροπορική εταιρεία θεωρούν καλύτερη, γι’ αυτό και τα Skytrax World Airline Awards είναι γνωστά ως τα “Βραβεία Επιλογής Επιβατών”.

[adning id="140783"]

Η πρώτη 10άδα για τις καλύτερες περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης έχει ως εξής:
1. Aegean Airlines
2. Air Dolomiti
3. Air Malta
4. Air Nostrum
5. S7 Airlines
6. AtlasGlobal
7. Air Serbia
8. Luxair
9. flyBe
10. CSA Czech Airlines

Στην παγκόσμια κατάταξη για την καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία, η Aegean Airlines βρίσκεται στην 4η θέση, μία θέση παραπάνω από πέρσι:
1. Bangkok Airways
2. Cathay Dragon
3. Alaska Airlines
4. Aegean Airlines
5. jetBlue Airways
6. Azul Airlines
7. SilkAir
8. Azerbaijan Airlines
9. Porter Airlines
10. Copa Airlines

Στις 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου η Singapore Airlines επέστρεψε στην κορυφή (πέρυσι 2η), ενώ η περσινή 1η Qatar Airways έπεσε στη 2η θέση. Αναλυτικά:
1. Singapore Airlines
2. Qatar Airways
3. ANA All Nippon Airways
4. Emirates
5. EVA Air
6. Cathay Pacific
7. Lufthansa
8. Hainan Airlines
9. Garuda Indonesia
10. Thai Airways

Ο κ. Μιχάλης Κουβελιώτης (αριστερά), Οικονομικός Διευθυντής της Aegean Airlines, με μέλη του πληρώματος καμπίνας, έχοντας παραλάβει το βραβείο από τον κ. Edward Plaisted, CEO της Skytrax.

Σχολιάζοντας τη βράβευση της AEGEAN, ο κ. Edward Plaisted, CEO της Skytrax, δήλωσε: “Η Aegean Airlines έχει σημειώσει απίστευτη επιτυχία, καθώς ψηφίστηκε από τους επιβάτες ως η Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης, για όγδοη συνεχόμενη χρονιά. Η Aegean εξακολουθεί να παραμένει υψηλά στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, χάρη στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του προσωπικού της, που υποστηρίζεται επιπλέον από ένα ισχυρό προσφερόμενο προϊόν για τον επιβάτη”.

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN, δήλωσε: “Νιώθουμε μεγάλη τιμή που ψηφιστήκαμε από τους επιβάτες ως η Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης στο πλαίσιο των Skytrax World Airline Awards για το 2018. Το γεγονός ότι λαμβάνουμε αυτό το υψηλού κύρους βραβείο για όγδοη συνεχόμενη φορά, σημειώνοντας ρεκόρ, αποτελεί αναγνώριση του πάθους για προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών των 3.100 υπαλλήλων μας και επιβεβαίωση της συνεχιζόμενης προσπάθειάς μας να θέσουμε τους επιβάτες μας στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε”.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar after sunset

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη