Ξεκινά η διαδικασία ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των σκουπιδιών της Σαντορίνης

Έγινε το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του έργου της “Διαχείρισης και Επεξεργασίας Απορριμμάτων Δήμου Θήρας”, με τη διαδικασία της Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, μετά την επίσημη κατάθεση του φακέλου του έργου από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκου στη Γενική Γραμματεία Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ.

Ο φάκελος του έργου προετοιμάστηκε από τον Δήμο Θήρας σε συνεργασία με τον ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, ο οποίος επιμελήθηκε την πλήρη ολοκλήρωσή του.

Τα επόμενα βήματα μετά την κατάθεση του φακέλου στην Γενική Γραμματεία ΣΔΙΤ, είναι η έγκριση από την αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή, ώστε να προχωρήσει η προκήρυξη του διαγωνισμού, προκειμένου το έργο να κατασκευαστεί και να λειτουργήσει με την διαδικασία της Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.

Ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας, αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο για τη συνεργασία, δήλωσε ευτυχής που το συγκεκριμένο έργο ύψιστης περιβαλλοντικής σημασίας, το οποίο θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής αλλά και την τουριστική εικόνα της Σαντορίνης, μπαίνει στη φάση της οριστικής υλοποίησης.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη